2014 Yılının en kullanışlı Tweakleri

2014 yılını artık geride bırakmamıza sadece günler kaldı. Peki, bu muhteşem sene içerisinde en çok hangi Tweak’ler beğenildi ve en çok hangileri hala kullanılmaya devam ediyor bilmek istemez misiniz? O halde sizin için hazırladığımız 2014 yılının en popüler ve en kullanışı Tweakleri listesine bakabilirsiniz. Böylece gözden kaçırdığınız Tweakleri’de ayrıca deneme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Watchboard

WatchBoard Tweak’i en çok kullanılan ve en çok beğenilen tweaklerin arasında yer alıyor. Bu tweak, Apple Watch içerisindeki UI tasarımını iPhone cihazlarımıza uygulama konusunda bizlere yardımcı oluyor. Şuanda Tweak yalnızca iOS 8 sürümleri ile uyumlu.

Controllers For All

Bu Tweak en çok akıllı cihazlarında oyun oynamaktan büyük zevk alanları hedef alıyor. PS3 kollarını ve daha birçok oyun kumandasını iPhone veya iPad cihazınızda kullanarak oyunlarınızı oynamanıza yardımcı oluyor. Tweak şuan hem iOS 7 hem de iOS 8 ile uyumlu.

Eclipse 2 (iOS 8)

Eclipse yani tutulma Tweak’i ile ilk tanıştığımızda sadece telefonumuzun ekran temasını siyah renge dönüştürebiliyorduk. Oysa şimdi onu kullanarak telefonumuza çok daha canlı bir görüntü katabilmek mümkün. Harika temanızı meydana getirmek için ise birazcık uğraşmanız gerekebiliyor. Şuan Eclipse Tweaki iOS 7 ile Eclipse 2 Tweak’i iOS 8 sürümleri ile uyumlu.

Vertex (iOS 7)

Çok daha kısa süre içerisinde çok daha fazla kontrolü elinizin altında tutmak istiyorsanız ve iOS 7 kullanıyorsanız en unutlmayacak Tweak’lerden birinin Vertex olduğunu bilmek gerekiyor. Vertex, uygulamalar arası geçiş ve kontrol merkeine ulaşım kolaylığı gibi bir çok artıyı içerisinde barındırıyor. Şuan ise maalesef yalnızca iOS 7 sürümleri ile uyumlu.

Auki

Auki Tweak’i mesajlaşma alışkanlığınızı baştan sona değiştirebilecek ve bunun yanı sıra çok daha hızlı mesajlaşmayı size sunabilecek bir Tweak şuan için ise maalesef yalnızca iOS 7 sürümü ile uyumlu.

Convergance

Cihazımda en çok beğenerek kullandığım Tweak’lerin arasında da yer alan bu tweak tüm bildirimlerimizi kilit ekranımızda çok daha toplu bir hale getiriyor. Diğer birçok Tweak’e göre çok daha profesyonel bir kodlamaya sahip olan tweak sayesinde gelen bildirimleri kontrol etmek ve bu bildirimlere çok kısa süre içerisinde müdahale etmek çocuk oyuncağına dönüyor. Converange ayrıca size çok daha şık bir kilit ekranı da sunuyor. Tweak’i şuanda iOS 7 ve iOS 8 sürümümleri ile de uyumlu.

ActiveBoard

Active Board Tweak’i bizleri alıştığımız uygulama bildirimlerinden kurtaran bir Tweak. Baloncuklar yerine arka plan rengini değiştirerek bizi daha az rahatsız ediyor. Maalesef şuan için bu tweak’in de iOS 8 sürümlerine desteği bulunmuyor.

DetaliedBatteryUsage

Eğer cihazınızın enerji kullanımını merak ediyorsanız o halde bu Tweak’i kullanabilirsiniz.

 

 

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir