6 Muhteşem Android Klavye Uygulaması

Android telefonlarda yerel olarak gelen uygulamaları kullanmak zoruna değilsiniz. Cihazınızı daha iyi hale getirmek için alternatif metodları deneyebilirsiniz.

Android’in esnek yapısının en güzel taraflarından bir tanesi de yerel olarak yüklü klavye ürününü kullanmak zorunda olmamanız. Piyada pek çok sayıda bulunan sanal klavyelerden birini yükleyerek kullanım deneyimini ilerletebilirsiniz.

Hangi sanal klavyenin sizin için uygun olduğunu bulmanız için birazcık zaman ve deneyime ihtiyacınız var. Piyasadaki pek çok üretici kullanım deneyimini üst düzeye çıkarmak için sanal klavye üretiyor.

Bizler de sizin için piyasadaki sanal klavye türlerini inceledik.

Google Keyboard (ücretsiz)

Google keyboard piyasada bulabileceğiniz en iyi sanal klavyelerden bir tanesi. Üstelik tamamen ücretsiz. Kelime izi sürmekle birlikte, sesli yazma özelliğine sahip. Bunun da yanında siz yazdıkça öğrenebilen sözlüğü bulunuyor. Ayrıca kelime tahminini oldukça iyi yapan prediktif yapıya sahip.

Android 4.0 ve üzerinde sürümde işletim sistemine sahip kullanıcılar için ücretli klavye deneyimi gibi bir deneyim sunan klavyede kişiye özel özellikler de bulunmakta. Bunlar arasında temalar, sesler, titreşim özellikleri, arkaplanlar ve otomatik düzeltme özellikleri bulunuyor.

Google klavyenin bir diğer muhteşem özelliği de telefonunuzdaki kişileri öğrenip siz yazarken ona göre öneride bulunması. Tüm bunların yanında emoji smiley paketine sahip olan klavye 25’in üzerinde dile sözlük hizmeti sağlamakta.

Fleksy (1.99 dolar)

Fleksy uygulaması sizlere hızlı ve doğru yazma deneyimi sunmakta. 30 günlük deneme versiyonu bulunan uygulamanın minimalist ve estetik bir görünümü bulunuyor. 2 düzine skin’e sahip olan uygulamanın 800 tane emoji’si, yüz hareketi, 40’ın üzerinde dil desteği ve transparanlık özelliği bulunuyor. Ayrıca kişiye yönelik özelleşmiş kullanım imkanı da tanıyor.

Fleksy uygulaması gif gibi birçok uzantıya da destek vermekçe.

 

Minuum (3.99 dolar)

İndiegogo projesi olan bu harika klavye büyük parmakları olan insanlar için harika bir uygulama. ufak klavyelere alışmış olan insanlar bu klavyeyi gördüklerinde oldukça şaşırmaktalar.

Uygulamanın esas güzel tarafı kelime tahmini algoritmasının inanılmaz derecede iyi olması. Otomatik kelime düzeltme özelliğini açıp kapayabiliyorsunuz.

Diğer kaliteli klavye uygulamarı gibi çoklu dil ve tema desteğine sahip. Bunun yanında 900 emeji gibi geniş bir pakete sahip. Google arama ve sözlük özelliğine sahip uygulamanın kayan modu da bulunmakta. Bu klavyenin bir diğer özelliği de isterseniz keyboard’u en tepeye koyabiliyorsunuz.

Yaklaşık 4 dolar olan uygulamanın 30 günlük de deneme versiyonu bulunuyor.

ai.type ($3.99 | £3.36 | AU$4.99)

En zeki ve en kişiselleştirebilir telefon sloganıyla yola çıkan klavye birçok kişiselleştirilebilir özelliğe sahip.

Diğer klavyelerde olduğu gibi kelime tahmini, otomatik kelime düzeltme ve otomatik kelime tamamlama özellikleri bulunuyor. Buna ek olarak 800 emojiye sahip olmakla birlikte düzinelerce dile de destek veriyor.

Uygulamanın tema marketinde binlerce özel olarak dizayn edilmiş klavye bulunuyor. Bunun da yanında kullanıcılara renk optimizasyonu yapmaya imkan tanıyan uygulamada, arkaplanı ve fontları kendiniz düzenleyebiliyorsunuz.

Yaklaşık 4 dolar olan uygulamanın 14 gün de deneme süresi var.

Swiftkey

Google keyboard gibi ücretsiz olan uygulama kullanıcılarına yıllardan beri hizmet vermekte. Gün geçtikçe de iyileşiyor.

Standart özelliklere sahip uygulamada, temalar, otomatik düzeltme özelliği, kelime tahmini özelliği bulunmakta. Bunların yanında yüzlerce emojisi de bulunuyor.

Piyasadaki en iyi öğrenen keyboard özelliğine sahip swift key cloud hesaplarınıza da bağlanabiliyor.

Go Keyboard (free)

Eğer özelleşmiş dizaynlar ve renkler sizin temel tercihinizse bu uygulamaya göz atmanızda fayda var. 10 binden fazla temaya sahip olan uygulama her dakika içerisinde daha da büyümekte.

Kelime düzeltme, kelime önerisi gibi özelliklere sahip klavye kısayollara sahip olmakla birlikte konuşmalarınızı yazıya döküyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir