Activision, “Call Of Duty:Heroes” oyununu yayınladı!

Özellikle PC oyuncularının büyük beğenisini kazanmasıyla popüler bir hale gelen Call Of Duty serisi artık yavaş yavaş mobil cihazlar için de geliyor. Activison firması bugün merakla beklenen Call Of Duty:Heroes oyununu yayınladı. Fakat tabii, beklentilerinizin aksine bu oyun bir FPS tarzına değil daha çok RPG tarzına sahip.

cod-4

 

Oyun içerisinde 3D grafikler ile stratejilerimizi kuruyoruz. Yani oyun aslında oynamaya alışkın olduğumuz Clash of Clans ve Boombeach tarzı bir strateji oyunu olarak karşımıza geldi. Fakat hepsi bu değil. Çünkü oyun hala COD serisinden alışkın olduğumuz bazı ikonik efektleri ve karakterleri içerisinde barındırıyor. Belki biraz beklentilerimizin dışında bir oyun olarak çıkış yaptı fakat mutlaka zevk ile oynanabilecek oyunlardan birisi.

Oyun ücretsiz olarak yayınlandı fakat oyun içerisinden satın almalar için birçok geniş seçenek var. Yani, sakın bu oyun tamamen ücretsiz diye düşünmeyin. Sanırım oyun içerisinde parayı basanların kolonileri bizimkilerden bir kaç değil baya bir gelişmiş donanımlara sahip olacak.

Call Of Duty:Heroes oyununu hemen App Store üzerinden indirmek için tıklayınız

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir