Afterlight Uygulamasına iOS 8 Ayarı

Afterlight Inc. firması tarafından üretilen ve App Store’da indirilebilir durumda olan Afterlight uygulaması iPhone fotoğrafçılarının tabir-i caizse rüyalarını süsleyen bir uygulama. Afterlight uygulaması, iOS 8’in iOS cihazlarımızda yerini almasından sonra fotoğraflarınıza yeni düzenleme araçları ile filtrelerini eklemenizi sağlayan yeni güncellemesini manuel kamera kontrolü ve ek özelliklerle tanıttı.

Güncellemeyle birlikte yeni özelliklere sahip olmak isteyen kullanıcılar, daha önceden uygulamayı 1,99 TL karşılığında satın aldılarsa, ücretsiz güncellemeden faydalanabilecekler ve e-posta yoluyla yeni filtreleri arkadaşlarıyla paylaşabilirler. Daha önce uygulamayı indirip cihazlarına kurmayan kullanıcılar ise uygulamayı 1,99 TL karşılığında satın alabilirler.

afterlight

Afterlight uygulamasının en can alıcı özelliği, cihazınızın fotoğraflar kısmından çıkmadan ve uygulamaya giriş yapmadan fotoğraflarınızı düzenlemenize imkan tanıyor olması. Bunu yapabilmek için yapmanız gereken çok basit, Uygulamayı açtıktan sonra “…” ikonuna dokunarak “More” kısmına, oradan da “Turn Afterlight On” yani Afterlight’ı aç kısmından aktifleştirmek. Daha sonra fotoğraflarınızı açtığınızda herhangi bir fotoğrafı açarak düzenle dedikten sonra “…” ikonuna dokunun, “More” deyin ve aynı şekilde Afterlight’ı aktifleştirin.

Bu özelliğe daha önceki iOS sürümlerine sahip olan iOS kullanıcıları ulaşamazlar keza manuel kamera kontrollerine sadece iOS 8 kullanıcıları sahipler.

Dipnot olarak eklemek istediğimiz bi konu daha var ki o da, Afterlight uygulamasının yanı sıra Taptaptap firmasının ödüllü uygulaması olan Camera+ ve Cocologiss firmasının ProCamera uygulamalarının da iOS 8 ile birlikte güncellemeleri yayınlanmış olması. Bu konuda da dikkatinizi çekmek isteriz.

Peki, Afterlight 2.6 sürümü ile gelen yeni özellikler neler? Hep birlikte göz atalım:

  • Füzyon Filtrelerinizi e-posta yoluyla arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz! Tek yapmanız gereken seçili olan filtrede share (paylaş) kısmına dokunmak.
  • Afterlight artık iOS 8 için yeni eklenti editörünü kullanıyor.
  • iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için tamamen optimize oldu.
  • Manuel kamera kontrolleri eklendi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir