Android 4.3 güncellemesi Samsung’lara iyi gelmedi

Android 4.3 Jelly Bean güncellemesini telefonlarında yayınlamaya başlayan Samsung’ta işler yolunda gitmiyor. Öncelikle Samsung Galaxy S3‘e gelen güncelleme sorunlara neden olmuş cihazlarda verim sağlanamamıştı. Ardından Samsung Galaxy S4‘ler aldı güncellemeyi ancak sonuç değişmedi. Sorunlar hali hazırda devam ediyor.

Samsung tabiki bu noktada eleştirilerin odak noktasında. Yeterince test edilmeden yayınlanan güncellemeler kullanıcıları hiç memnun etmedi. Genel olarak gelen şikayetler pil ve performans noktasında. Daha başka sorunlar da yaşanıyor olsa da bunlar problemin ana kaynağı. Diğer problemler arasında kablosuz bağlantı sorunu da göze çarpıyor. Öncesinde herhangi bir problem yokken, günceleme sonrasında bu tür problemler yaşanınca kullanıcı isyana geliyor haliyle.

Şunu da belirtmekte fayda var ki, S4’te problemler biraz daha az. Yani asıl sorun S3’lerde. Galaxy S3’teki sorunlar daha ciddi.

Android 4.3 güncellemesini alan Samsung cihazları bunlarla sınırlı değil. Samsung Galaxy Note 2 de güncellemeyi aldı, fakat bu tür herhangi bir sorun henüz gelmedi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir