Android’e Aşık Oldum

Microsoft’un sahibi Bill Gates’in Mac OS’a aşık oldum dediğini düşünsenize.. Ne kadar sansasyonel olurdu değil mi?

guy kawasaki

Böyle bir giriş yapınca Tim Cook’un buna benzer bir şey söylediğini belirteceğimizi düşündüyseniz yanıldınız. Çünkü Mac’in yapımındaki baş aktörlerden biri olan ve her fırsatta Apple’ın en büyük hayranlaından biri olduğunu belirten Guy Kawasaki, Android kullanmaya başladığında işletim sistemine aşık olduğunu belirtti.

Daha önceki vakitlerde, Apple kurucularından olan Steve Wozniak’ın iOs ile birlikte Android’de kullandığına dair haberler servis edilmişti. Son haberler ise Apple’cıları üzdü, keza cult of Mac’in kurucusu olan Guy Kawasaki Android’e geçtiğini, hatta iOS’u bıraktığını açıkladı.

Kawasaki, yaklaşık bir yıldır iPhone kullanmadığını, Android’li bir cihaz kullandığını, hatta Apple’ın hiçbir mobil cihazını artık kullanmaya ihtiyacı olmadığını belirtiyor. Cep telefonunun yanında bir de Nexus 7 kullandığını belirten Kawasaki ayrıca, Apple’ın en büyük ironisinin, Farklı Düşünün (Think Different) sloganı olması olduğunu, kendisinin de farklı düşünerek Android’e geçtiğini söylüyor.

iOS’a dönmek için herhangi bir sebebinin olmadığını sözlerine ekleyerek tek kabloyla hem Galaxy S3 hem de Nexus 7 kullanabiliyor olmanın kendisini oldukça memnun ettiğini ifade ediyor.

Gerçekten de, Kawasaki farklı düşünüyor gibi görünüyor, keza bir kablonun bir insanı bu kadar mutlu etmesi, o kişinin farklı düşündüğünün göstergesi değil mi?

 

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir