Android Cihazlarında Facebook’u Hızlandırın

Facebook’un hastası mısınız, her gün her dakika Facebook’ta mı takılıyorsunuz. Eğer Android işletim sistemli bir telefonunuz yada tabletiniz varsa bu widget tam sizin için diyebiliriz.

Fast Home Facebook Uygulaması

Kısa zaman önce hatırlarsanız Facebook kendi telefonu olan HTC First modelini tanıtmıştı. Bu telefon Android işletim sistemli olup Facebook’a özel Ana menüsüyle ve widgetleriyle sunulmuştu. Hatta bir süre sonra bu telefonun Facebook özelliği Google Play üzerinden Facebook Home Launcher uygulaması olarak dağıtılmaya da başlanmıştı. Ancak Facebook’un bu kendi uygulamasını beğenmeyenlerde oldu. Telefonunun kendi temasını sev enler Facebook Home uygulamasını yüklememişti. İşte Facebook için hazırlanan bu özel widget size çok hızlı bir facebook deneyimi yaşatıyor. Her 30 dakikada bir güncelleme yaparak son durumdan sizi haberdar ediyor. Hem ana ekranda hem de kilit ekranda kullanabiliyorsunuz.

Bu widgetin özelliklerine bakacak olursak;

Kendi sayfanızdan yaptığınız paylaşımları, beğenmeleri, yorumları görebiliyor, statü durumunuzu güncelleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızın sayfalarındaki paylaşımları, beğenmeleri ve yorumları da görebiliyor, onların sayfalarına yorum yapabiliyorsunuz. Paylaşılan linklere erişim yapabiliyorsunuz. Bildirim listesinde son 30 dakika içinde yapılan yorumları, beğenmeleri paylaşılan linkleri görerek en son kim ne yazmış ne beğenmiş takip edebiliyorsunuz. Albüm ve Facebook resimlerinizi slayt gösterisi yapabiliyor ve resimleri değiştirebiliyorsunuz. Yapmanız gereken widgetteki resime basılı tutmanız yeterli. Ayrıca bulunduğunuz ay içerisinde doğum günü olan arkadaşlarınızı da listeliyor.

Tüm bu özellikleri ücretsiz tek bir widgetle hem de daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın geliştiricileri önümüzdeki haftalarda yayınlayacakları yeni sürümde Özel mesajlar, Etkinlikler, Fan Sayfaları ve Grup Sayfalarını da Widgetin özellikleri arasına ekleyeceklerini duyurdular.

Google Play Üzerinden İndirme Linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.fast.homewidgets.com

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir