Android E-Okul Uygulaması

Türk yazılımcılar tarafından yapılan uygulamalar bizler için her zaman diğerlerinden bir adım önde olmalıdır ve bizler de Elmadoktoru ailesi olarak Türk yazılımcıları desteklemeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz.

eokul1

Henüz ön planda olmayan fakat kendini geliştirip iyi yerlere geleceğini düşündüğümüz bir kardeşimiz olan Buğra Göçer tarafından yapılan iki yeni uygulama Google Play Store’da yerini almış durumda. Buğra’nın iki uygulamasından birisi Android için resim düzenleme programı olan Image Effect uygulaması, bir diğeri ise birçok öğrencinin ve öğrenci velilerinin cihazlarında bulundurmak isteyecekleri e-okul uygulaması.

E-okul uygulaması şu an beta sürümünde diyebiliriz. Öneriler ve indirilme durumunu göz önünde bulundurarak uygulamasını daha da geliştireceğini belirten genç uygulamacının şu an üzerinde çalıştığı bir diğer uygulamanın ise bir Türk mobil tarayıcısı olduğu duyumlarını aldık.

E-okul uygulamasına biraz göz atacak olursak;

E-okul uygulaması, Adoba Air teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş olup, uygulamaya giriş yaptığınızda kimlik numaranızı kaydedip her seferinde kimlik numarası girme zahmetine katlanmıyorsunuz. Böylelikle zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Geliştiricinin notlarına göre bir sonraki güncelleme ile; (şu anki sürümü 1.0.2)

Notlarınızı güvenle telefonunuzun galerisine kaydedebileceksiniz,

Bazı telefonlarda yaşanan güvenlik kodunun okunamama problemi giderilmiş olacak,

Dilerseniz e-okulda kayıtlı sınav ve ders notlarınızı (puanlarınızı) mail ile istediğiniz kişiye gönderebileceksiniz,

Teselli et özelliği ile notlarınız düşükse kendinize teselli bulacaksınız,

Dilerseniz kendinize veya çocuğunuza ders planı oluşturarak daha verimli bir şekilde ders çalışma ortamı ve programı sağlayabileceksiniz.

eokul2

Konunun başında da bahsettiğimiz gibi Türk yazılımcıların kendilerini geliştirerek yazılım dünyasına bir şeyler katmaları gerçekten önemli. Bu bağlamda Elmadoktoru olarak bizler her zaman Türk geliştiricilerin yanında olacağımızı bildirmekten gurur duyarız.

Bu arada, Android için e-okul uygulamasını indirmek için buradaki linki takip edebilir ve ücretsiz indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir