Android için Dungeon Hunter 4 Çıktı

Hem İOS hem de Android için oyun üreten firmalardan olan Gameloft’un ücretsiz olarak indirilebilen ve sevilen RPG oyun ailesi Dungeon Hunter’ın dördüncü versiyonu, Android için Google Play Store üzerinde yayınlanmaya başlandı.

Gameloft’un RPG oyun ailesi içindeki en tanınan oyunlarından olan Dungeon Hunter’ın dördüncü versiyonu geçtiğimiz günlerde İOS için çıkmıştı. Firmanın birçok oyunda sunduğu Türkçe dil seçeneğiyle birlikte sunulan oyun nihayet Android içinde geldi. Ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirilen oyun, birçok ek içeriğin satın alınmasına da olanak sağlıyor. Diğer sürümlerine nazaran daha geniş bir hikâyenin olduğu oyunda grafiklerinde oldukça dikkat çektiği görülüyor.

Toplam 918 mb gibi bir boyuta sahip olan oyun, Android 2.3 Gingerbread ve üzeri bir sürümde oynanabiliyor. Grafik ayarları da oyun içindeki ayarlar kısmından yapılabiliyor. Bu da telefonunuzun donanımsal özelliklerine göre çok düşük, düşük ve orta şekillerde oynanabiliyor. Galaxy Note ve Xperia İon gibi çift çekirdekli ve 1 GB ram’e sahip olan telefonlarda oyun rahat bir şekilde oynanabiliniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir