Android İnceleme: Fieldrunners 2

Son iki yılda çok gelişmiş kale defansı oyunları üretilmiş olmakla birlikte bu kategoride gerek Android gerekse iOS için çok sayıda oyun mevcut. Kale defans oyunları dokunmatik cihazlarda oynanabilen en güzel oyun kategorisi içerisinde yer almakta ve bu oyunların içerisinde bir tanesi ön plana çıkıyor: Fieldrunners.

fieldrunners-2

İlk olarak iOS platformunda kendini gösteren oyun daha sonra Android platformunda boy göstermeye başladı. Oyunun müptelaları için uzun bekleyiş sona erdi ve Fieldrunners 2 kullanıcılarla nihayet buluştu.

Oyunun daha ilk seviyesine başladığınızda sizi şaşırtacak bir gelişmenin olduğunu söyleyebiliriz. Apaçık görünüyor ki, bir çok geliştirme ve animasyonlarla güçlendirilmiş olan oyun, grafiklerinin kaliresi ve düzeniyle kullanıcıları memnun etmek için tasarlanmış. Gerek menüler, gerekse sesleri ile bugün en güçlü kale defansı oyunlarından biri olarak görünmesini sağlıyor oyunun.

Eğer Fieldrunners veya daha farklı bir kale defans oyunu oynamadıysanız, hiç üzülmeyin oyunu indirip kullanması çok basit. Eğer ilk defa oynayacaksanız, oyuna alışabilmek için en basit seviyeden başlayarak oyuna ısınabilirsiniz. Oyuna başladığınızda verilen tüyolar ve yönlendirmeler sayesinde oyunu zamanla daha rahat oynamaya ve alışmaya başlayacaksınız.

Kalenizi savunmak aslında çok kolay. Size doğru gelen düşmanları durdurun, bunu yapabilmek için stratejik noktalara kalelerinizi dikin ve düşmanları alt edin. Seviyeleri hızlı bir şekilde geçin ve gerçek eğlencenin tadına varın. İlk seviyeyi geçtikten sonra ilerleyeceğiniz adımları gösteren haritayı görme imkanına sahip olacaksınız.

fieldrunners-2-gameplay

Genel olarak göz atacak olursak, ilk oyuna oranla yeni sürümde farklı silahlar, oyun mekanikleri ve birçok güncelleme eklenmiş durumda. Oyun süresinde 6 farklı kalenin kilidini açmak duruunda kalacaksınız, öte yandan 20 farklı kale türü mevcut. Normal kalelerin yanı sıra bir düzine farklı özel ürünler mevcut. Örneğin oyun süresince gizli madenlerle düşmanları öldürmenizi sağlayan aşama mevcut ki bu aşama heroic zorluk seviyesinde bulunuyor.

Yeni kale ve malzemeler daha zor seviyelere geçtiğinizde açılıyor ve oyun içi paraları alarak  seviyeleri yüksek puanlarla geçebilirsiniz. 1.99$ – 99.99$ arası paraları ücreti karşılığında satın alabilirsiniz.

Oyunun geliştiricisi Subatomic Stüdyoları tarafından verilen bilgide oyunun toplamda 20 saat sürdüğü bilgisi veriliyor. Keza oyunu oynamak için acele edin fakat bitirmek için aceleci olmayın.

Oyun 20 seviyeden oluşuyor ve ücreti 2.99 dolar ayrıca otoriteler bu oyunun bu paraya değer olduğu kanısındalar.


Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir