Android Telefonlar İçin Power Bank

Android telefonları her gün daha fazla geliştirmek için bir birinden farklı aksesuar ve uygulamalar piyasaya sürülmektedir. Android için taşınabilir şarj aletleri ise aslında uzun zaman önceden piyasaya sürüldü fakat şu sıralar çok fazla kullanıcı tarafından tercih edilmeye başladı. Bir çok konuda kullanıcıların işini kolaylaştıran tanışabilir şarj aletleri, telefonunuzun şarj problemine kesin çözüm olmaktadır. İlk olarak Firebox firması bilgisayarlarda kullanılan güç kaynaklarının çalışma mantığından yola çıkarak, android telefonlar içinde taşınabilir şarj cihazını geliştirdiler. Firebox firmasının ilk olarak ürettiği taşınabilir şarj cihazları, piyasada ki en küçük e cepte en kolay taşınabilir cihazlar olarak yer almaktadır. 3 cm genişliği ve yüksekliği bulunan aksesuarlar, her hangi bir yer kaplamıyor ve taşınması da kullanıcılar tarafından kolay oluyor.

powerbank terunik di dunia

Taşınabilir Şarj Cihazları Kaç mAH ?

Taşınabilir şarj cihazları çeşitli mAH değerlerinde piyasada bulunmaktadır. Normal bir android telefonun şarjı 2500 mAH’dir. Bu hesaba göre yola çıkarsak 2500 mAh değerine sahip bir power bank ile telefonunuzu 1 kere tam olarak doldurabilirsiniz. Şuan piyasa da 15000 mAH’e kadar power bank bulmanız mümkündür. Bu tarz yüksek kapasiteli bir cihaz aldığınız takdirde telefonunuzu yaklaşık olarak 5-6 kez doldurabilirsiniz. En az 1 hafta sizlere şarj sıkıntısı yaratmayacak olan power banklar, oldukça kullanışlı ve doldurma işlemi ise telefonu doldurmaktan daha kısa sürmektedir.

Taşınabilir Cihazlar ile Sadece Telefon mu Şarj Edilebilir ?

Taşınabilir cihazlar genel anlamda usb 2.0 çıkışına sahiptir. Bu demek oluyor ki sadece telefon şarjları yapmak yerine usb 2.0 girişe sahip olan tüm cihazlarınıza şarj işlemi yapabilirsiniz. Kablo gibi aparatlar sayesinde de bu yelpazeyi genişletebilir ve her alanda kullanım kolaylığını yaşayabilirsiniz. Diğer cihazları kaç kere doldurabileceğiniz ise, cihazların mAH değerine göre değişkenlik göstermektedir.

Taşınabilir Cihazlar Aynı Anda Kaç Cihazı Doldurabilir ?

Son çıkan power banklar geliştirilmiş düzeyde olmakla beraber 2 ve ya daha fazla usb 2.0 noktası çıkışına sahiptir. Buda demek oluyor ki; ister aynı anda birden fazla telefonu, ister diğer cihazları doldurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir