Android Telefonlarda Oynayabileceğiniz 5 Popüler Oyun

Akıllı telefonlar artık hepimizin sahip olduğu bir teknoloji ve günümüzün birçok kısmını bu cihazlarla geçiriyoruz. Günlük işlerimizi halledebildiğimiz, haberleri takip edebildiğimiz, arkadaşlarımızla iletişim kurabildiğimiz bu cihazlarla canımız sıkıldığı zaman oyun bile oynayabiliriz. Boş zamanlarımızda eğlenceli dakikalar geçirebilmek için oynayabileceğimiz bu oyunlar, bilgisayar oyunları kadar gelişmiş durumda. Ülkemizde ve bütün Dünya’da bu oyunlar oldukça fazla kişi tarafından oynanmakta ve bunun sonucunda mobil oyunculuk kavramı gelişmekte. Bu yazımızda da Android platformunda oynayabileceğiniz en popüler 5 oyunu inceleyeceğiz.

  1. PUBG Mobile

pubg

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkan Battle Royale oyunlarının atası olan PUBG, kısa bir süre önce mobil sektörüne de el atmaya karar verdi. Aynı dinamikler üstüne kurulmuş ve temelde aynı mantığa dayalı olan PUBG Mobile Android ve IOS platformlarda sunuldu. Kısa sürede bir trend yakalayan PUBG Mobile, şuan mobile en çok oyuncu sayısına sahip olan oyun. Online olarak oynanan bu oyunda kendinize güveniyorsanız turnuvalara katılabilir, mobil e-sporcu bile olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar ekipler kurabilirsiniz veya tek başınıza mücadeleye katılabilirsiniz.

iPhone İçin En İyi 50 Oyun

  1. Minecraft

minecraft

Bir devri değiştiren ve oyun sektörünü en baştan yazan oyun olan Minecraft, hem bilgisayarda hem de akıllı telefonlarda oldukça büyük ilgi topladı. Mobil sektörde gelişimi biraz daha uzun sürse de, bugün telefon üzerinden Minecraft oynayan milyonlarca kişi bulunuyor. İsterseniz tek başınıza oynayabilir, isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

  1. Brawl Stars

Brawl Stars

Clash of Clans yapımcıları tarafından piyasaya sürülen Brawl Stars, Clash of Clans gibi birçok kullanıcıya erişmeyi başardı. Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Brawl Stars ile birbirinize meydan okuyabilir ve oldukça eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

  1. Call Of Duty Mobile

Call Of Duty Mobile

Efsanevi bilgisayar savaş oyunu olan Call Of Duty’nin mobilde Tencent ile anlaşarak piyasaya sürdüğü oyun COD: Mobile oyunu, oldukça çeşitli ve güzel grafiklere sahip bir savaş oyunu. İsterseniz battle royale modunda oynayabilir, isterseniz zombilerle oynayabilirsiniz. Sadece bilgisayarda değil, mobil cihazınızda da Call Of Duty zevkini yaşamak istiyorsanız hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

  1. Asphalt 9 Legends

Asphalt 9 Legends

Yarış oyunu severler buraya! Android telefonlar ilk piyasaya çıktığından beri her seferinde yeni sürümüyle karşımıza çıkan Asphalt oyunlarının en iyisi olan Asphalt 9 Legends, arkadaşlarınızla ve bütün Dünya ile yarışabileceğiniz uçuk bir oyun. Son hızlara ulaşın ve reflekslerinizi konuşturun. Kendinize çok güveniyorsanız turnuvalara katılabilir ve hem ödüller kazanabilir hem de mobil e-sporcu olabilirsiniz.

Tüm bu oyunların yanında Google Play Store’da oyunlara girerek, en çok kişinin oynadığı oyunları, en çok hasılat yapan oyunları inceleyebilir ve kendinize yeni oyunlar keşfedebilirsiniz. Mobil oyunlar ne kadar bilgisayar oyunları kadar olmasalar da, oldukça güzel vakitler geçirttikleri kesin. Umarız sizde kendinize göre en çok eğleneceğiniz oyunları bulabilir ve güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir