Android’in popüler klavye uygulaması SwiftKey artık ücretsiz

Android‘lilerin kullandığı popüler klavye uygulamasıdır: SwiftKey. Uygulama gerçekten kullanışlı ve güzel. Ancak ücretli olarak sunuluyordu. Uygulama yöneticilerinin aldığı kararla artık ücretsiz olarak uygulama mağazasından indirilebilecek.

Uygulamanın genel kullanımı ücretsiz olarak sunulmuş olsa da uygulama içi satın almalar para kazanmada rol oynayacak. Uygulama içinde bulunan SwiftKey Store‘daki içeriklerden faydalanmak isteyenler para ödeyecekler.

SwiftKey

Uygulamanın önceki fiyatı 4.99 $‘dı. Şimdi ise ücretsiz olarak kullanıcılardan indirilme bekliyor. Apple iOS 8‘de SwiftKey benzeri bir klavye sistemine geçeceğini öğrenmiştik. Bakalım Apple’ın sunacağı klavye uygulaması SwiftKey kadar başarılı olacak mı? SwiftKey’in başarılı tüm özellikleri yer alacak mı? bunu da iOS 8’le birlikte göreceğiz. Şu an iOS 8 beta kullanmak isteyenler de oldukça fazla. 🙂

Her neyse, SwiftKey CEO’su Jon Reynolds, artık çok daha heyecan verici bir döneme geçtiklerini ve sınırları kaldırdıkların vurguluyor. Yeni güncellemeyle birlikte hem ücretsiz, hem dil sayısı artmış, hem 800 his sembolü eklenmesi gibi yeni özellikler yer almış şekilde geliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir