Angry Birds Transformers Yayınlandı

Rovio adının duyulmasında (yayıncı şirket ismi) çok büyük etken olan ve dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Angry Birds serisinin yeni oyunu olan Angry Birds Transformers, 25 Eylül tarihinde Yeni Zelanda, Avustralya, Kanada ve Finlandiya’da yayınlanmasının ardından dün itibariyle iPhone ve iPad modelleri için ücretsiz olarak tüm dünyada indirilmeye sunuldu. Finlandiyalı mobil yazılım şirketi, oyunun yayınlandığını web sitesinden kullanıcılara haber verdi.

Angry-Birds-Transformers-2

Oyunda, otomatik olarak sürekli koşan bir kahramanımız mevcut ve bu kahramanımız film tadında bir senaryoyla domuzcukları avlamaya çalışıyor. Domuzcuk Adası’nı çılgın robotlardan korumak amacınız ve bu amaca ulaşmak için kamyonlar, tanklar, uçaklar gibi makineler size eşlik edecek.

Tanıdığımız Angry Birds karakterleri oyunun bu serisinde Transformers karakterleri haline getirilmişler ve böylece eğlenceli bir oyun ortaya çıkmış. Örneğin Kırmızı kuş Optimus Prime olarak yeniden şekillendirilirken, Chuck yani Sarı Kuş ise Bumblebee karakterine bürünmüş.

Oyunun tanıtım yazısında, “Lazerleri var ve arabalara dönüşüyorlar” şeklinde anlatıyor oyunu ve ekliyor: “Ayrıca kolları ve bacakları var – bu bir ilk!” Şaşırtıcı olarak otomatik kuşlar var ve bu kuşlar ezeli rakipleriyle savaşa girmek zorundalar. Ayrıca oyundaki Deceptihogs karakterleri de Transformers’taki Deceptions karakterinden esinlenerek oluşturulmuş ki silah sıkarak oldukça tehlikeli hale geliyorlar.

Şunu hatırlatmakta fayda var, oyunu bütün özellikleriyle dört dörtlük oynamak istiyorsanız internet bağlantısına ihtiyacınız olacaj. Bunun yanı sıra Angry Birds Transformers oyununu ilk defa oynamak istediğinizde Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı tavsiye ederiz çünkü ilk girişte arka planda ek içerikler indiriliyor ve internet kotanızın bitmesini istemeyeceksinizdir.

Oyunun içerisindeki özellikler:

  • Biriktirin: Eşsiz ataklarınız ve becerileriniz sayesinde kahramanların ve kötü adamların oyun kilidini açın.
  • Yıkın: Sapanı evde bırakın – bu sefer elinizde ciddi yıkım gücü bulunan eşsiz silahınız var.
  • Araçlar: Evet! Araba, kamyon, tank veya uçak – aracınızı dilediğiniz gibi dönşütürün.
  • Güncellemeler: Her Transformer!ınız için daha güçlü silahlar ve yeni beceriler edinin.
  • Takım Oyunu: Arkadaşınızın kahramanını ödünç alın ve iki botlu saldırıya geçin.
  • Telepod Modu: Tarama moduyla kilitlerini açın, canlandırın veya botlarını arttırın.

Angry-Birds-Transformers-3

Angry-Birds-Transformers-4

Angry Birds Transformers oyunu ücretsiz birçok özellikler birlikte sunulmakta fakat bunun yanı sıra opsiyonel oyun içi satın almalar mevcut. iPhone ve iPad için oyunun boyutu 94,5 MB olmakla biraber iOS 7.0 ve üzeri sürüme sahip olmanız gerekiyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir