App Bülteni: İndirimler ve Yeni Çıkanlar 6 Mayıs

Elma Doktoru ile bundan sonra kayda değer zaman aralıkları içerisinde size ayrıca bir App Bülteni sunacağız. Böylece hafta içerisinde hangi uygulamaların çıktığından, hangi güncellemelerin kullanılabilir olduğundan ve aynı zamanda hangi indirimlerin olduğundan sizi haberdar ederek fırsatları daha yakından takip etmenize yardımcı olacağım.

İndirimler

Infinity Blade III – ($6.99 $2.99) – Her iOS oyuncusunun mutlaka en azından bir kere adını duyduğu ve etkileyici grafikleri ile göz kamaştıran Infinity Blade 7 Dolardan 2 Dolara kadar düşüş yaptı. Mega boyuta sahip olan oyun kılıç ve etkileyici dövüş sahneleri ile dikkat çekiyor.

PixelMator – ($9.99 $4.99) – Blogumuzda geçtiğimiz gün incelemesine yer verdiğimiz PixelMator uygulaması $10’dan $5’a büyük bir düşüş yaptı. Kısa süre sonra fiyatının tekrardan tepeye tırmanacağını düşünürsek şayet bu değerlendirmeniz gereken fırsatlardan biri olabilir. (PixelMator tanıtımı için tıklayın)

Monument Valley – ($3.99 $0.99) – 2014 Yılının en iyi oyunu seçilen, sürrealist ve mimari yetenekler ile şenlenen oyunu Monument Valley, bir mobil uygulama için düşebileceği en ideal rakama düştü. Şuanda $0,99’dan satılan uygulamayı almanın tam zamanı.

Grand Theft Auto: San Andreas – ($6.99 $2.99) – GTA deyince hangimiz için akan sular durmaz ki? Henüz şuana kadar PC ve PSP deneyimi ile GTA San Andreas’ı oynamış ve iPhone’da GTA mı oynanırmış diye düşünüyorsanız yalnızca deneyene kadar bekleyin. Üstelik şimdi gerçekten alınası bir mobil uygulama fiyatından satışı devam ediyor.

Call Of Duty: Strike Team – ($6.99 $1.99) – Yıl 2020 ve dünyanın süper güçleri arasındaki tansiyon düşünülmeyecek kadar artıyor. Beklenmeyen bir atak ile Birleşmiş Milletler kendisini bir anda savaşın ortasında buluyor. Hem iPhone hem de iPad için tasarlanan COD: Strike Team şimdi indirimli fiyatı ile App Store’da sizi bekliyor.

CounterSpy – ($4.99 $0.99) – Soğuk savaş sırasında yönettiğimiz bir ajanı konu alan oyun oldukça kaliteli kontrolleri ve grafikleri ile size sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. İndirimli fiyatı ile CounterSpy şimdi App Store da sizleri bekliyor.

Final Fantasy VI – ($15.99 $7.99) –  Yarı yarıya indirime giren oyunlardan biri de iPhone ve iPad oyuncularının yakından tanıdığı Final Fantasy oyunudur. Uygulama içi satın almaları olmayan ve sade bir oyun deneyimi sunan Final Fantasy’nin bu oyununda sizi bambaşka bir senaryo bekliyor.

NBA2K15 – ($7.99 $2.99)  – Basketbol hayranları için harika bir fırsat, meşhur NBA oyunu NBA2K15 şimdi %50 indirimi ile oyuncularını bekliyor. Gelişmiş grafikler ve kontrolleri ile NBA2K15 daha önce deneyimlemediğiniz bir basketbol oyunu tecrübesi sunmaya geliyor.

Yeni Çıkanlar

Spacecom – ($2.99) – Farklı bir konsepte sahip olan savaş oyunu spacecom, oyuncuların tek oyunculu modda veya multiplayer modda birbiri ile karşılaşmalar düzenlemesine imkan sunan yeni bir mobil oyun. Bu oyunda galip olmak için sağlam stratejilere ihtiyacınızın olacağı kesin.

Pearl’s Peril – (Ücretsiz) – Dünyayı keşfetmek hepimizin ortak hayallerinden biridir öyle değil mi? Bu oyun bize dünyayı bölüm bölüm gezmeyi ve bölümlerden bölüme geçmeyi devam ediyor. Bölüm bölüm devam edecek olan oyun için her hafta yeni bir bölüm yayınlanıyor.

Knock Knock – (Ücretsiz) – Tıpkı daha önceden WeChat’de olduğu gibi bir konspete sahip olan uygulamanın tek farkı bu sefer bizi diğer insanlarla telefona tıklayarak bir araya getiriyor olmasıdır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir