App Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunu Marvel Pinball

Apple tarafından bu hafta “Haftanın Uygulaması” olarak Zen Stüdyolarının Marvel Pinball oyunu seçildi. Bunun anlamı şu, önümüzdeki hafta Perşembe (22.01.2015) tarihine kadar meşhur atari oyununu iPone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

Marvel Pinball oyunu favori süper kahramanlarınız ile hızlı tempolu atari deneyimini bir araya getiren bir oyun. Oyun içerisinde oyunculara pinball becerilerini kullanarak efsanevi Marvel kahramanlarına ünlü süper hainlere karşı gelerek gezegeni kurtarma görevi veriliyor.

App Store editör notlarında şu şekilde ibare bulunuyor:

Marvel’in en meşhur kahramanlarının rol aldığı bu heyecanda aksiyon bir saniye bile bitmiyor. İçerisinde bulunan Avengers tablosunda hiperkinetik oyun alanı mevcut ve iyi ayarlanmış fizik kurallarıyla zorlu hedeflerle, 3 boyutlu karakterler ve her takım üyesinin eşsiz toplarıyla karşılaşıyor ve mücadele ediyorsunuz.

Oyun içi aksiyonu anlatan bu videoyu izlemeyi ihmal etmeyin:

Şunu not etmeden geçmeyelim, oyun içerisinde uygulama içi satın almalar mevcut ve bu satın almalar yeni tablolar ve diğer içeriklerin kilitlerini açmak için yapılmaktadır. Her ne kadar yeni bölümleri açmak için ücret ödemek gerekiyor olsa da, oyun hem Marvel fanatikleri hem de pinball oyununu seven oyuncular açısından ücretsiz olarak indirerek denemeye değer.

Marvel Pinball oyununu App Store’da iPhone ve iPad için bir hafta süreyle ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir