App Store’da Haftanın Uygulamaları

Bu hafta editörler tarafından seçilmiş olan iOS uygulamalarında instagram tabanlı bir gezi uygulaması, ve sosyal medya uygulamaları var. Tabi kullanıcıların güzel vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla iki de oyun seçtik. Bakalım beğenecek misiniz?

Sherpa

Sherpa uygulaması için Instagram’da paylaşılan fotoğrafları baz alarak kullanıcılar tarafından oluşturulan bir gezi rehberi uygulaması dersek yanılmış olmayız.  Aslında çok zekice bir fikir olduğunu kabul etmekte fayda var. Şöyle ki, Instagram uygulamasında fotoğraf paylaşılırken kullanılan konumları baz alarak oluşturulan bir gezi rehberi düşünün. Sherpa uygulaması 15.000 alan, şehir ve ülkeyi kapsıyor ve geziye çıkmak isteyenlere büyük bir rehber oluyor. Ziyaret etmek istediğiniz konumları kaydedin ve kullanmak istediğinizde nerelere gitmek istediğinizi seçin. Uygulamanın tek handikapı kullanmaya başlamak için bir davet koduna ihtiyaç duyuyor olmanız ki bu da pek sorun olmuyor keza uygulamayı indirdikten sonra bir davet kodu talep edebiliyorsunuz ve bu kod size kısa sürede iletiliyor. Sherpa uygulaması App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Trybeo

Hayat sizce de sıkıcı ve yönünüzü kaybetmiş gibi mi hissediyorsunuz? Biraz dışarı çıkıp farklı insanlarla farklı maceralara atılmak istemez misiniz? O halde Trybeo uygulamasını denemenizde fayda var. Sosyal ağ tabanlı bir meydan okuma uygulaması olan Trybeo ile diğer insanlara meydan okuyabilir, size okunan meydanlara cevap verebilirsiniz. Meydan okuma derken ne yapmamız gerekiyor diyebilirsiniz. Şöyle ki, bir şişeye kafa atıp paylaşmanız veya bir futbol topuyla arkadaşınızın kafasına vurmanız istenebilir, sizin de bu meydan okumalara cevap vermeniz gerekiyor. Meydan okumalara en iyi cevabı verin ve en yüksek puanı toplayan siz olun. Trybeo App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Beacon

Beacon uygulamasını kullanarak müsaitlik durumunuzu arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle paylaşın. İş veya ziyaret için memlekete mi gideceksiniz? Bir Beacon gönderin. Önümüzdeki hafta şehrinizde gerçekleşecek bir konser için fazladan bir biletiniz mi var? Bir Beacon gönderin. Hazırlıksız olarak yaptığınız olayları Beacon ile paylaşın ve arkadaşlarınızın anında haberi olsun. Paylaştığınız durumlara arkadaşlarınız yorum yapabilir ve müsaitlik durumlarını söyleyebilir veya sizden detaylı bilgi alabilir. Sıkıldınız mı? Tek yapmanız fereken bir Beacon göndermek. Beacon uygulaması App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Cobi Darts

Cobi oyunları her zaman eğlenceli ve vakit geçirmemizde oldukça yardımcı oluyorlar. Oyunlar oldukça akıcı, hızlı ve öğrenmesi hızlı oluyor. Eğer gerçek hayatınızda dart atmayı sevmiyorsanız Cobi Darts oyunununun meydan okumalarıyla oldukça eğleneceksiniz. Oyunun içerisinde klasik 301 ve 501 oyunları dahil 9 farklı oyun modu ve farklı dart oyunları ile karakterler bulunuyor ve oyun iMessage desteği sunuyor. Cobi Darts oyunu bazı oyun içi satın almalar sunsa da App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Art of Conquest

Bu hafta biraz farklı bir şeyler mi arıyorsunuz? O halde Art of Conquest oyununu bir kontrol edin. Bu yeni strateji oyunu cüceler, sihir ve canavarlar içeren bir dünyayı mükemmel bir MMO ve stratejinin uyumu ile kontrol etmenizi sağlıyor. Düşmanların güçlü kalelerini kuşatın ve uygarlığınızı genişletin. Efsanevi kahramanlarınızı kullanarak hain ejderyaları öldürün ve dünya çapındaki oyuncularla gerçek zamanlı savaşlar yapın. Komuta edin, toplayın, binalar yükseltin ve keşfedin. Art of Conquest oyunu bazı oyun içi satın almalarla App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir