Apple 2 Martta iPad 2 Duyurusunu Yapması Bekleniyor

iPad 2 Yerba Buena CenterWall Street Journal’ın haberine göre Apple, 2 martta San Francisco kentinde bulunan Yerba Buena Center’da yapacağı basın ile buluşma etkinliğinde iPad 2‘nin duyurusunu yapacağını yazdı. Bilineceği üzere bundan bir kaç gün önce iPad 2’nin üretim bantlarfına alındığı ve üretimine başlandığı şeklindeki dedikodular teknoloji sitelerinde hayli yer bulmuştu. Bunun ardından uluslararası ajanslar ve Apple’a yakın kaynaklar sağlık sorunları nedeniyle operasyonel görevine ara veren Steve Jobs’un yerine atanan yeni CEO Tim Cook’un 2 Mart’ta elinde iPad 2’yle sahneye çıkacağını öne sürdü.

Apple ilk iPad modelini 2010 yılının nisan ayında ABD’da pazara çıkarmıştı. Yeni model iPad’in bir önceki modele göre daha ince, daha hafif ve daha kaliteli ekranla geleceği bildiriliyor. Tabi ürünün özellikleri hakkında bir çok spekülasyonlar bulunuyor ki bunlardan bazıları SD kart girişinin olacağı veya USB girişi bulunabileceği gibi, aslında Apple’ın ürün stratejisine ve bugüne kadar ki izlediği politikaya ters düşecek konfigürasyonlar pek gerçeği yansıtmıyor. Bunlar arasında akla en yatkın gelen daha ince ve hafif olacağı, çift kamera içereceği gibi özelliklerle gelmesi beklenen iPad 2 muhtemelen 2 marttaki bu toplantıda duyurulacak.

Yine aynı toplantıda iOS 4.3 sürümünün duyurusu ile beyaz iPhone 4 genel Apple ürünleri hakkında yeni haberlerin yer alacağı bildiriliyor. iPad 2 ve diğer dedikoduların artık netleşeceği 2 martta düzenlenecek tanıtım etkinliği için Yerba Buena Center’da hazırlıklar hızla sürdürülmekte.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir