Apple Akıllı Kalem Tanıtımı

Apple, yeni ürünlerini tüm dünyaya duyurmak için 9 Eylül tarihini bekliyor. En başta iPhone 6S ve 6S Plus hakkında konuşulacak olsa da yeni çıkaracağı ürünler üzerinde de büyük tartışmalar dönüyor.

Toplantıda iPhone’un yanı sıra iPad Pro ve iPad Mini 4 de tanıtılacak. Büyük ekranlı tablet ihtiyacını karşılamak üzere iPad Pro’yu yakın bir zamanda piyasaya sürecek olan Apple firması, tabletin boyutlarının Macbook ile hemen hemen aynı olacağını söylüyor.

ana2

 

Bu anlamda artık dizüstü bilgisayarların da yavaş yavaş tarih olması söz konusu olabilir. Force Touch özelliğine sahip olacak iPad Pro’nun bir de akıllı kalemi bulunuyor.

9 Eylül’de kullanıcıların heyecanla beklediği bir başka model de iPad Mini 4. Eski sürümlerine göre daha ince ve daha performanslı olacak olan Mini 4 ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayacak.

Tanıtımın yıldızları iPhone 6S ve iPhone 6S plus 4.7 ve 5.5 inç büyüklüğünde olacak. 9 Eylül’de yapılacak olan tanıtımdan sadece 9 gün sonra yani 18 Eylül’de yeni modellerin piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir