Apple bir sonraki iPhone’da, şimdiye kadarki en büyük kamera atılımı üzerinde çalışıyor

Bu söylentinin kaynağı ünlü Apple bilgini diye tabir edilen John Gruber‘e ait. Yayınlanan bir talk show’da Apple’ın bir sonraki iPhone için en büyük kamera atılımı üzerinde çalıştığını duyduğunu söyledi. Kulağıma gelen son fısıltılar bu şekildeydi diye konuştu.

Arka kemarada tuhaf bir şekilde iki lens kullanılabileceğini ve DSLR kamera kalitesinde bir görüntü sunabileceğini mırıldanıyor. Yani çift lens sistemi diye birşeylerden söz ediliyormuş son gelen fısıltı gazetesi verilerine göre.

iPhone 6 kamera

Değiştirilebilir lensler: Apple yakın zaman önce değiştirilebilir iPhone kamera lensleri patentini almıştı. Kamera atılımı konusunda bu patent bile birşeylerin göstergesi aslında. Değiştirilebilir lenslerle sabit veya değişken odak uzaklıklı kamera deneyimi ve tabiki DSLR kamera kalitesini sunmak çok güzel olabilir.

apple değiştirilebilir lens patenti

Zaten iPhone’ların kameraları özellikle 4S ile birlikte şahlandı diyebiliriz. iPhone 6‘ların da (özellikle iPhone 6 Plus) kamera görüntü kaliteleri ortada. Gerçekten çok harika görüntüler elde edebilmek mümkün. Anlaşılan Apple bununla kalmayı değil çok daha öteye geçebilmeyi hedefliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir