Apple Bugün Hangi Ürünlerini Tanıtacak? İşte Detaylar

Apple Etkinliği’ne artık saatler kaldı. Bu akşam saat 20.00’da gerçekleştirilecek olan etkinlikle başta iPhone 6s ve 6s Plus olmak üzere çeşitli modellerin tanıtılması bekleniyor. ‘Hey Siri, bize bir ipucu ver’ sloganıyla yola çıkıp davetiyeleri dağıtan Apple için artık yolun sonuna geldi diyebiliriz. Peki bu gece etkinlikte hangi modellerin tanıtılması bekleniyor? Kısaca bunlardan bahsetmek istiyoruz.

iPhone 6s ve 6s Plus: Tüm etkinlik bu iki model üzerinde yoğunlaşacak dersek yanılmış olmayız. Milyonlarca kişinin merakla beklediği yeni iPhone modellerinde, boyutsal değişikliklerden ziyade donanımsal değişikliklerin damga vurması bekleniyor.

Apple TV: Apple’ın yeni nesil bombalarından biri olan Apple TV, son derece güçlü grafik ünitesiyle birlikte geliyor. İOS işletim sistemiyle de uyumlu hale getirilen Apple TV’de App Store’dan indireceğiniz oyunları oynama şansına da sahip olacaksınız.

iPad Pro: Apple’ın diğer modellerine oranla hakkında pek fazla sızıntı olmayan iPad Pro’nun da bu akşam tanıtılması bekleniyor. 12.9 inçlik dev ekranla gelmesi beklenen iPad Pro, bu akşam tanıtılırsa sürpriz olmasın.

iPad Mini 4: Bu akşamki etkinlikte tanıtımının yapılmasının en zayıf olduğu ürün iPad Mini 4 diyebiliriz. 7.9 inçlik ekran boyutuyla gelmesi beklenen iPad Mini 4, eğer tanıtılırsa gerçekten sürpriz olur.

İOS 9 ve watchOS 2: Yeni model iPhone’larda kullanılmasına kesin gözüyle bakılan Apple’ın yeni mobil işletim sisteminin tam sürümünün de tanıtılması neredeyse kesin diyebiliriz. Yine Apple’ın akıllı saat için geliştirilen işletim sistemi watchOS 2’nin de tanıtılması bekleniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir