Apple, İlk Android Uygulamasını Yayınladı

Apple, ilk Android uygulamasını Google Play Store’a ekledi. Move to iOS uygulaması android bir cihaz ile iOS bir cihaz arasında veriş alışverişi yapmanızı sağlıyor. Bu sayede artık Android bir telefondan Apple’a geçmek isterseniz hiçbir veri kaybı yaşamadan yeni bir iPhone ile yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Apple yeni müşteriler kazanmak için bu uygulamayı yayınladı

Move to iOS uygulaması aslında Android işletim sistemine sahip bir kullanıcının rahatlıkla iOS işletim sistemine geçmesi için tasarlandı. Rehberinizi, mesaj geçmişinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, yer imlerinizi, e-posta hesaplarınızı, notlarınızı kısacası tüm özel bilgilerinizi bu uygulama sayesinde Apple bir cihaza aktarabiliyorsunuz. Bu da Apple’a geçmek isteyen fakat tereddütler yaşayan kişileri baya bir rahatlatacak gibi gözüküyor.

Move to İOS uygulaması şu anda Android 4.0 ve üzeri olan tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Uygulama yayınlandığı günden bu yana Google Play Store’da en çok indirilenler listesine girmeyi başardı.

Uygulamanın Apple denemek isteyen Android kullanıcıları için ideal olacağını düşünüyoruz. Bu sayede yeni bir Apple ürünü ile tanışırken tüm ayarlarınızı ve verilerinizi aktarabilecek, yeni cihazınızla hemen işlemler yapmaya başlayabileceksiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir