Apple, iOS 5 Beta 7 Sürümünü Yayınladı

Apple, iPhone, iPod touch, iPad cihazlar için iOS 5 beta 7 güncellemesini serbest bıraktı. Her zaman vurguladığımız gibi iOS 5 beta sürümleri Apple geliştirici hesabına sahip olan iDevice kullanıcıları için geçerli bir sürümdür. Muhtemelen iOS 5 kararlı sürümü öncesi son beta sürümü olan iOS 5 Beta 7 Apple’ın bugüne kadar en çok beta çıkardığı sürümlerinden biri olarak şimdiden tarihteki yerini de almış oldu. iOS 5 Beta 7 öncesi sürümleri yüklemiş olan kullanıcılar cihazlarından direk olarak iOS 5 beta 7 sürümüne güncelleme yapabilirler ki yazımızın devamında ayrıntılarına da ulaşabilirsiniz. Güncel sürümü indirip aynı zamanda sürüm yükseltmek için yapılması gereken sadece Ayarlar> Genel> Software Update kısmından iOS 5 beta 7 sürümü İndir / Yükle butonuna tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.


iOS 5 Beta 7
Geleneksel yöntemi kullanarak iOS 5 beta 7 sürüm güncellemesi yapmak isteyen kullanıcılar Apple’ın geliştiriciler için hazırlanmış özel sayfasından iOS 5 beta 7 sürümünü indirerek iTunes üzerinden cihazlarınızın sürüm yükseltme işlemini yapabilirsiniz. Apple developer hesabı olmayan kullanıcılar yıllık 99$ ücret ile geliştirici kaydı yaptırabilir ve zengin dökümantasyon veritabanından da yararlanabilirler. Developer ve ayrıntılı bilgi için Apple’s Developer Site bağlantısından bilgi alabilirsiniz.

iOS 5 Beta 7 iTunes

iOS 5 beta 7 sürümünün cihazlarınıza yüklenebilmesi için güncellenen iTunes 10.5 Beta 7 sürümünü bilgisayarınıza yüklemeniz gerekmektedir. Yine iOS 5 beta 7 sürümünde olduğu gibi iTunes’in bu sürümünü de Apple Developer girişi yaptıktan sonra ilgili sayfadan indirebilirsiniz. iOS 5 beta 7 jailbreak yapmak isteyen kullanıcılar Redsn0w 0.9.8b7 sürümü ile iOS 5 beta 6 firmware’ini göstermek sureti ile jailbreak yapabilirler.

Redsn0w Jailbreak Sürümleri ve Ayrıntılı Jailbreak Dökümanına Git >>

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir