Apple iWatch ‘ı 2013’de Tanıtacak

Apple’ın en yeni ve en fazla ses getirmesi bekelenen ürünlerinden biri olan iWatch, bildğimiz kol saatlerini akıllı kol saatlerine çeviyor. Daha detaylı açıklamak gerekirse, iWatch kol saati dizaynında bulunun ve içerisinde iPhone konsepti bulunan bir cihaz. Apple’ın iWatch çalışmaları ile ilgili bir çok dedikodu dönmekte fakat bu ürünler hakkında en sağlam haber Apple’a yakınlığı ile bilinen Bloomberg’den geldi.

 Bloomberg yayınladığı haberde, Apple’ın daha karlı olması sebebi ile iWatch’a yöneleceği ve iWatch’ı 2013 yılı içerisinde tamamlamaya çalışacağını belirtti. Bloomberg, Apple’ın iWatch’ı bir an önce tamamlayıp piyasaya sürmek istediğini belirtiyor ayrıca Apple’ın “bilek” kelimesinin geçtiği 79 ayrı patent‘in alımını yaptığı belirtiyor, buda bizlere bu haberlerin doğruluğu kanıtlamaya yetiyor.

Apple’ın çığır açıcak yeni cihazı olan iWatch’ın özellikleri hakkında net bir bilgi henüz açıklanmamış, fakat muhtemel olarak içerisinde bulunan özellikler; telefon araması, navigasyon, adım sayma ve insan sağlığı ile ilgili veriler olması düşünülmekte. Elma Doktoru ekibi olarak yeni Apple ürünlerini yakından takibimiz bu ürün ile de devam ediyor, iWatch hakkında en yeni bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir