Cihazınıza Kışlık Uygulamalar

Kış geldi, cihazınızı kışa hazırladınız mı? Eğer bu soruya cevabınız hayırsa ve iOS yüklü cihazlarınızı kışa hazırlamak istiyorsanız konumuzun devamındaki uygulamaları yükleyerek kış hazırlığınızı yapabilirsiniz.

winter wake-up

WINTER WAKE-UP

Eğer bulunduğunuz şehirde olumsuz bir hava koşulu varsa ve bundan etkilenmek istemiyorsanız, varacağınız yere geç kalmak istemiyorsanız, Winter Wake-Up tam size göre. App Store’dan ücretsiz yükleyeceğiniz bu uygulama, bulunduğunuz şehrin hava durumuna göre sizi önceden uyarıyor, dilerseniz ayarlarını kullanarak normal uyanma saatinizden yarım saat erken kalkmanızı sağlıyor.

KAR&RÜZGAR

Kayak sezonu yaklaşıyor. Kayak merkezlerindeki kar durumunu, kar kalınlığını, otel bilgilerini ve bu merkezler hakkındaki genel bilgiyi edinmek için Kar&Rüzgar uygulamasını ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

İBB CEP TRAFİK

Yağmur ve kar geliyor, zaten felç olan İstanbul trafiği daha da kötüleşecek. Hangi yolun kapalı olduğunu, hangi alternatifleri kullanmanız gerektiğini tek tıkla öğrenebileceğiniz İBB Cep Trafik uygulamasını her İstanbullunun kullanmasını şiddetle tavsiye ediyoruz.

FLIGHT+ – GATEGURU

Kış ayları geldiğinde uçuşların rötar yapması bir çok kişiyi sıkıntıya sokar.. Uçağınız rötar yaptı ve bunu önceden öğrenmek ve boşuna havaalanına gidip beklemek istemiyorsanız Flight+ veya GateGuru uygulamalarından herhangi birini ücretsiz olarak indirmeniz faydanıza olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir