Apple Store Aynı Gün Teslimat Seçeneği ile Satışa Başladı

Apple Store uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde artık aynı gün içerisinde teslimat seçeneği de görülmeye başlandı. Postmates iş birliği ile hizmetini güçlendiren Apple, bundan sonra Postmates yönetimi altında olan şehirler içerisinde Apple Store üzerinden satın alınan birçok ürüne aynı gün içerisinde teslimat sözü veriyor.

Şuan Apple Store’un uygulaması üzerinden sunulan bu özellik elbette Postmates entegrasyonu ile birlikte işliyor. Ayrıca henüz tüm ürünleri de kapsamıyor, özellikle cihaz satın alımlarında hala aynı gün içerisinde kargo gibi bir durum söz konusu değil. Şuanda aynı gün içerisinde kargo teslimatı Postmates yönetimi altında olan San Francisco Bay Area (San Francisco, East Bay, South Bay), New York City, Los Angeles, Chicago, Washington DC, Seattle, Boston, Philadelphia, Miami, Atlanta, Denver, Las Vegas, San Diego, Orange County, Portland, Phoenix, Austin, Houston, Dallas, San Antonio, Minneapolis, ve Charlotte  bölgelerinde geçerli.

Yani ülkemizde Postmates olmadığı için Türkiye kullanıcılarının aynı gün teslimat için yine Apple Store’ların yolunu tutması gerekecek. Şuan sadece uygulama üzerinden sunulan özelliğin web sürümü ise bulunmuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir