Apple Store, Zorlu Center’da perdelerini indirdi!

Geçtiğimiz gün 5 Nisanda açılışa hazırlandığını duyurmuştuk. Zorlu Center’daki Apple Store kübik cam tasarımlı binanın etrafı perde ile kapatılmış ve önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi yüksek ihtimal açılışa hazılanıyordu. Sıcak bir gelişmeyle perdenin kalktığını öğrendik.

Dün gece itibariyle cam binanın üzerindeki kaplama kaldırıldı ve içerisi görüntülenebiliyor. Resimlere bakıldığında iç kısımların yerleşimi ve dizaynı tamamlanmış görünüyor. Mağaza 2 kattan meydana geliyor. İlk kat ürünlerden oluşurken diğer kat aksesuar satışlarına ayrılmış. Giriş -1. kattan olacak. Kübik cam seyesinde gün ışığından maksimum düzeyde faydalanılmış olacak. Apple bu tarz adımlarıyla çevrecilerden, hayvan severlerden, greenpeace’den övgü alıyordu. Yine bu çerçevede bir adım atmış olacak.

fotoğraf: Donanım Haber (Soulmate)
fotoğraf: Donanım Haber (Soulmate)

Çevresi havuzla çevrelenmiş Kübik platform, hem iç hem dış tasarımıyla göz dolduruyor. Gerçekten yapımı için çok bekledik fakat ortaya güzel iş çıkarmışlar gibi görünüyor. Umarım Apple’ın direkt ürün satışlarıyla fiyatlar biraz daha makul seviyelere inebilir. Aracılar aradan çekildiğinde böyle bir beklenti vardı zaten.

Apple Store Zorlu Center Fotoğrafları

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir