Apple Türkiye Mağazası 5 Nisan’da açılıyor

Daha önce bununla alakalı birçok yazı yazdık, birçok tarih verdik. Hepsi de şu anki verdiğimiz tarihten farklıydı. Yani bir türlü tutturamadık. 🙂 Ama burada suç bizden çok Apple’da. Çünkü Zorlu Center‘da yapımı devam eden Apple Store Türkiye‘nin yapımı uzunca bir süredir konuşuluyordu ve hem Türkiye kısmından hem de Amerika’dan birçok tarih ortaya atıldı. Her seferinde de erteleme olunca tarihler de tutmadı haliyle.

En son Apple Türkiye Mağazası 04.04.2014 tarihinde açılabilir demiştik. Şimdiki tarih çok yakınında olsa da 1 günle tutturamadık. Aslında bu tarihler hiçbir zaman sallama olmadı. Yani hep bir yerlerden duyum alarak yazmaya çalıştık fakat belirttiğim gibi her seferinde bir erteleme söz konusu oldu.

Görsel: Webrazzi.com
Görsel: Webrazzi.com

Mağaza içerisinde çok hareketli dakikalar yaşanıyor. Kübik Cam şeklinde bir tasarımı olduğu için, içindeki hengame görünmesin diye etrafı perde ile çevrildi. Bu defa ki tarih ise çok daha kesin gözüyle bakılıyor. Umarım bir ters köşe daha yemeyiz. 🙂

Son halini yani etrafındaki perdeli halinin fotoğrafı yazımızda mevcut. Apple, Zorlu Center‘daki mağazasının hemen ardından Türkiye’de yeni mağazalar peşinde de koşacak. Mesela Acıbadem‘deki Ak-Asya Alışveriş Merkezi ilk gelen duyumlar arasındaydı. Ancak tarihi felan hiçbirşeyi belli değil henüz.

Apple Zorlu Center perakende satış sayfası

Açılışta Apple CEO’su Tim Cook, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bazı tanınmış simaların katılacağı tahmin ediliyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir