Apple Türkiye mağazası ilk önce online merhaba dedi

Apple’ın Türkiye mağazsı epeyden beridir bekleniyordu. Bu anlamda çeşitli adımlar atıldı ve fiziki yapılar devam ediyor. İlk mağazası için 2014 Ocak olabilir deniliyor. Şu an hali hazırda yapımı devam ediyor kübik mimarili Apple Türkiye mağazasının. Ancak Apple online Türkiye mağazasını 1 Kasım itibariyle hizmete sunarak bir süpriz yaptı.

Online mağazanın adresi; store.apple.com/tr, buradan online alışveriş yapabilirsiniz. İlk olarak uygulamaya sokulan özel bir uygulama da mevcut. Alışveriş yapanlar, Apple’ın profesyonel ekibiyle görüntülü konferans görüşme yapabilecekler. Aldığınız herhangi bir ürünü de 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz.

apple türkiye online mağaza

235 TL üzeri tüm alışverişlerde kargo ücretsiz kampanyasını da unutmamışlar. Yeni ürünler iPhone 5S ve iPhone 5C’nin de resmi olarak satışı başladı. Online olarak satın alabilmeniz mümkün.

Fiyatlar;
iPhone 5S 2149 TL
iPhone 5C 1849 TL

olarak fiyatlandırılmış. Bunlar başlangıç fiyatları. Hafıza yükseldikçe fiyatlarda artıyor. Sadece iPhone’ler satılmıyor, mağazada iPad, Mac, iPod ve aksesuarları da alabilmek mümkün.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir