Apple TV Özellikleri ve Fiyatı

Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak yükselen bir grafik çizen Apple, daha çok iPhone ve iPad modelleri ile gündeme gelse de farklı ürünler çıkarmaktan da hiç korkmuyor.

İlk Apple TV’yi 2007 senesinde çıkaran şirket bu seriyi 3 kez geliştirmişti. En son çıkan 3 Rev A serisi Ocak 2013’ten bu yana piyasada bulunuyordu. Bu serinin de artık gelişmesi gerektiğini düşünen Apple firması, bu Ekim ayında yeni bir güncelleme getirecek. 4. seri Apple TV’de yeni özellikler bulunacak. Gelişmiş işlemcisi, hareket sensörü bulunan kumandası ve donanımın daha stabil hale getirilmesi sayesinde çok daha fazla kişinin Apple TV’ye sahip olacağını düşünüyoruz.

Günlerdir fiyatları tartışılmış olsa da Apple bu konuda bir açıklama yapmıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde çıkan sızıntılar doğrulandı, fiyatları 150 – 200 dolar arasında değişecek olan Apple TV’ler bu sene içerisinde Türkiye’ye de gelecek.

4. nesil Apple TV’nin bu denli pahalı olması şu anda kullanıcılar tarafından oldukça eleştiriliyor. Tekel haline gelmesi, bu anlamda bir rakibinin olmaması Apple’ın fiyatları kendi isteği üzerine oluşturmasına neden oluyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir