Apple Watch 2 Çıkış Tarihi Ve Özellikleri

Akıllı saat öncülerinden olan Apple, çıkarmış olduğu Apple Watch ile hayranlarına bir çok özellik ve kalite sağlayarak mutlu etmişti. Fiyat konusunda biraz fazla olduğu söylentileri olmuş olsada satışından ödün vermemişti. Durum böyle olunca gözler Apple’ın yeni çıkarak olan Apple Watch 2‘ye çevrildi. Bir çok yeni özelliklerin olacağı söylentisi akıllı saat meraklılarını oldukça heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Apple Watch 2

Çıkış tarihi olarak kesin bir bilgi olmasa da büyük olasılıkla Eylül 2016 söylentileri var. Apple’ın kendi duyurusu olmasada, güvenilir kaynakların söylentisi Eylül tarihinde tanıtılacağı ve satışa sunulacağı yönünde.

Özellikleri hakkında bilgi verecek olursak, eski Apple Watch gibi şekli köşeli değilde oval olacağı konusunda söylentiler bulunması yanında eğer oval olursa daha saat gibi olacağı için bekleyenlerini mutlu edecek gibi görünüyor. Kullanıclara daha hızlı bir deneyim sunmak adına ARM Cortex A32 işlemcisi olacağı ve facetime( Görüntülü Konuşma) yapabilmeleri için ön kamerası bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Ayrıca içinde gps özelliğide bulunacağı bilgileri de bulunmaktadır.

Apple Watch

Yeni Apple Watch kordonuda kullanım açısından estetik ve katlandığında minimum boyutta olacağı için taşıma açısından kolaylık sağlayacağa benziyor. Ayrıca katlandığında ekranın çizilmesini önlemeye yönelik dizayn edildiğinide görebiliyoruz. Apple Watch 2’nin batarya durumu söylentilere göre biraz can sıkacak gibi. Belirli mAh değeri bulunmasa da bir günü anca çıkaracağına dair sızıntılarda bulunmakta. Apple sağlık kısmını da unutmayarak saatin alt kısmında yani bilekle temas eden kısmına sağlık sensörleri ekleyerek nabız ölçer, adım sayar gibi size kolaylık sağlayan özellikleri bulunduracakmış. Şimdilik söylentiler bu yönde bulunduğundan meraklıları çıkış tarihini sabırsızlıkla bekleyecek gibi görünüyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir