Apple Watch İle Evinizi Kontrol Edin

Apple Watch ile akıllı ev cihazlarına ulaşarak, evi sadece saatinizle yönetebilirsiniz. Teknolojinin her an geliştiği şu dönemde hayatınızı kolaylaştıracak birçok yenilik, icat çıkarken, Apple Watch’la da hayatınıza birçok kolaylık katabilirsiniz.

Apple Watch Ev Kontrol

Apple Watch ile evinizle etkileşim halinde olarak evde olmasanız bile evin güvenlik kameralarına bağlanarak evi kontrol edebilirsiniz. Tabiki Apple Watch birçok özellikleri yapabilmeniz için standart bir eve sahip olmanız yeterli olmuyor. Akıllı ev sisteminde sizde sahipseniz bahsedeceklerimizden sizde faydalanabilirsiniz. Işıkları kapatmak, garaj kapısını açıp kapamak, güvenlik kameralarına göz atmak ve buna benzer birçok şeyi saatinizle yapabilirsiniz.

Philips Hue ”Aydınlatma” Uygulaması
Philips Humote
Bir Philips Hue kullanıcısıysanız ışıklarınızı saatinizle oturduğunuz yerden kapatabilirsiniz. Hayatınıza kolaylık ve verim katmasın adına bu tür uygulamaların git gide arttığını görüyoruz. Bu uygulamalardan birinide Philips yapmış. Enerji tasarrufu sağlamak ve en önemlisi hayatınızı kolaylaştırmak için uzaktan kontrolle ışıklarınızı kontrol edebilirsiniz. 16 renk ile kontrol sağlayabileceğiniz, sevdiğiniz ışık ayarlarını kaydedebileceğiniz bu uygulamayı ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

Drip for Dropcam Uygulaması
Drip for Dropcam Uygulamasi
Aile-yuva kamera olarak bilinen bu uygulama ise evinizin içinde bulunan güvenlik kameralarına hükmederek Apple saatinize anlık görüntü aktarımı sağlayamasada her 3 saaniyedeki canlı görüntüleri saatinize aktarır. Böylece evinize göz kulak olarak, durumlardan anında bilgi sahibi olabilirsiniz. Birden fazla kameraya giriş yapabiliyor ve bulunduğunuz kameradan bir başka kameraya geçiş yapabiliyorsunuz. Bu uygulamayıda 3$ karşılığında indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir