Apple Watch ile Tesla Otomobiller Kontrol Edilebiliyor

Dün, olmayacağını düşündüğümüz birçok şeyi bugün yaşıyoruz. Yine aynı şekilde de bugün olmayacağını düşündüğümüz veya inandığımız birçok şeyi yarın yapıyor olacağız. Apple Watch ile Tesla’nın iş birliğinden çıkan yeni uygulama ile birlikte artık 80’lerin popüler TV dizisi olan Knight Rider da gerçeğe dönüşmüş oluyor.  Eğer bir gün Tesla’nın ileri teknoloji araçlarından birine sahip olursanız artık Apple Watch ile birçok şeyi değiştirebilir ve aracınızı Tesla’nın uygulaması sayesinde kontrol edebilirsiniz.

Yaşam tarzı kategorisi içerisinde Tesla, 10 Dolardan Remote S For Tesla uygulamasını yayınlandı. Bu uygulama ile birlikte artık Tesla’nın ileri seviye teknoloji ile donatılmış olan araç sahipleri birçok fonksiyonu iPhone ve Apple Watch cihazları sayesinde kullanabilir hale gelecek.

Peki, bu uygulama, Apple Watch veya iPhone ile ne gibi özellikleri yerine getrebiliyor olacak? İlk ve en gözde özelliği uygulamanın kullanıcıları anahtarlardan kurtarıyor olması. Uygulama ve cihazınız ile birlikte aracın kilit ve motoru başlatma fonksiyonlarını yerine getirebiliyorsunuz. Ayrıca kamp modu sayesinde cihaz eğer 30 dakika içerisinde herhangi bir hareketlilik görmez ise aracı tekrardan kilitleyebiliyor.

 

Bunlar uygulamanın en temel özellikleri olsa da uygulama ve bu kombinasyonlar gün geçtikçe daha da çok geliştirilecek. Yani ilerleyen günlerde otomotiv sektörünün ve Apple’ın yardımı ile artık araçlarımıza kullanmanın çok daha kolay olacağını ön görebilmek mümkün olacak.

Remote S For Tesla Uygulamasını App Store üzerinden indirmek için tıklayınız

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir