Apple Watch Kutu Açılış Videosu!

Apple Watch’ın artık resmi olarak satışa çıkmasına çok az bir zaman dilimi kaldı. Bu süreç içerisinde ise kutu açılış videoları ve diğer sızıntılar öyle görünüyor ki ürünün kendisinden çok daha önce bizlerle buluşacak. Bu sabahın erken saatlerinde ilk olarak Apple Watch’ın kutu açılışına dair fotoğraflar ortaya çıkmaya başlamıştı. İlerleyen saatlerde ise birden farklı kaynaktan Apple Watch için kutu açılış videosu yayınlandı.

Kutu açılışlarından biri Metronews ismi ile tanınan Fransız sitesine ait. Sabahın ilk saatlerinde fotoğraflar ile kutu açılışı yapan site şimdi de video ile birlikte 42mm paslanmaz çeliğe sahip Apple Watch modelinin kutu açılışının videosunu yayınladı. Elimizdekiler ise yalnızca bunlar ile sınırlı değil, Japonyadan da Apple Watch kutu açılımı için farklı bir video bulunuyor.

MetroNews kaynağı tarafından sunulan Apple Watch kutu açılış videosu

Bir diğer video ise Gadget Guy isimli kaynak, yani Japonya’dan geliyor.

Son olarak bir de Vine üzerinde görülen Apple Watch Kutu açılış videomuz var;

Videoların herhangi birinden de görebileceğiniz üzere açıkçası Apple Watch’ın kutu içerikleri bizleri şaşırtmadı. Artık günümüzde internet dünyasına sızan dedikodu haberlerinin ise ne denli gerçek olduğunu böylece bir kere daha deneyimlemiş olduk. Apple Watch’ın kutu açılışlarının satışa çıkmadan önce internete düşmesi hakkında ve detaylar hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir