Apple Watch raflardaki yerini Mart’ta alabilir

Apple Watch, iPhone 6’larla birlikte lansman gerçekleştirmişti. Ama üzerinden okadar vakit geçmesine rağmen henüz karşımıza çıkamadı. Bu konuda acaba sorunlar mı vardı, yeni geliştirmeler mi planlanıyordu yoksa tamamen pazarlama stratejisi gereği mi bekletiliyordu. Bunlar kafamızı karıştıran sorulardı.

Apple hedef olarak ilk çeyrekte 2.8 Milyon Apple Watch satışı öngörüyor. Pil ömrüne dair bir sızıntıyı dün sizlerle paylaşmıştık. Bu konuda ciddi merak söz konusu. Çünkü bu rakamlarla satış için hedefleri oldukça düşürmesi gerekebilir.

Çıkış tarihinin Mart olacağının kaynağı ise Apple hakkında en isabetli tahminleri yapan KGI Securities Analisti Ming Chi Kuo‘ya ait. Apple’ın ilk giyilebilir teknoloji ürünü akıllı saat Apple Watch’un çıkış tarihini 2015 Mart olarak açıkladı.

apple watch

Analizler sadece bununla sınırlı değil. 2015 ilk çeyreği için iPhone sevkiyatı 62 Milyon, iPad sevkiyadı da 10 Milyon seviyesinde olacağı tahmini var. Son günlerde ortaya atılan 12 inç’lik Macbook Pro‘yu da doğrulayan analist, bu ürünle de ilk çeyrekte karşılaşacağımızı belirtiyor.

Apple Watch’un piyasaya sürülme tahminleri 2015 Mart olarak aylardır güçleniyordu. Şubat ayında personel eğitimlerinin başlanacağı konusunda ifadeler de gelmişti. Ama çıkış tarihinden öte bakalım nasıl bir ürünle karşılaşacağız. Umarım kullanışlı olur..

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir