Apple Watch’ın İlk Haftada 1 Milyon Satması Bekleniyor

Akıllı saatler teknoloji ve mobil teknoloji pazarının en yeni hatta deyim yerindeyse şayet en çaylak ürün kategorisinin başında yer alıyor. Son yıllar içerisinde Pebble, Motorola, Samsung ve LG gibi firmalardan akıllı saatlerin ilk kullanışlı örneklerini gördük. Bugüne kadar aslında çok önceden beklenen Apple’ın akıllı saatini ise yalnızca tanıtım etkinliklerinde görme fırsatına sahip olduk. Apple’ın tasarımı ve marka prestiji ile pazara sürecei yeni ve ilk dizayn akıllı saati belki de markalar arasındaki oyunun kurallarının değişmesinde de önemli bir faktör olabilir.

Apple Watch, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın yanı sıra üç farklı versiyonu ile birlikte tanıtılmış ve fiyatları ile ilgili başlangıç fiyatları tanıtım etkinliğinde kullanıcılara sunulmuştu. iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus cihazları tarafından sorunsuz olarak kullanılması düşünülen cihaza dair ilk analiz raporları da gün yüzüneçıkmaya başladı.

Piper Jaffary‘nin tanınmış analisti Gene Munster‘in raporlarına göre Apple’ın ilk akıllı saati olarak piyasaya çıkış yapacak olan Apple Watch 24 Nisan‘ın ve o haftanın yıldızı olacak. Meşhur analistin raporlarına göre Apple akıllı saatine satışa sunduğu ilk hafta içerisinde 1 milyon adet akıllı saat satışı gerçekleştirecek. Yine Munster’ın analiz notlarına göre Apple Watch’ın satışa çıktığı ilk gün içerisinde 24 saat içerisinde 300,000 adet Apple Watch tüketcilerin bilekleri ile buluşacak.

 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir