Apple’dan Yeni iPhone 6 Reklamı

Dün akşam itibariyle Apple’ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için çektiği yeni reklam filmi Apple YouTube kanalında Apple tarafından yayınlandı.  Reklam başlığı “Voice Text” yani Sesli Mesaj olan video reklamında, iOS 8 ve tabi ki yeni iPhone’lar ile birlikte kullanıcılara sunulan Sesli Mesaj özelliği tanıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Gamers ve Reservations yani Oyuncular ve Rezervasyonlar başlıklı iki adet videonun ardından bu akşamki videoda da Jimmy Fallon ve Justin Timberlake oynadı. Daha doğrusu seslendirdi desek daha doğru olur. Aynı tarzdaki önceki reklamlar gibi son reklamda da komedi ortamı sağlanmaya çalışılmış ve sesli mesajın faydaları ön plana çıkarılmış. Bilindiği gibi benzer reklamları ülkemizde de reklamları Engin Günaydın ve Gülse Birsel ikilisi seslendiriyor.

Öyle görünüyor ki Apple bu tarz Fallan – Timberlake ikilisi ile çektiği reklam formatına bir süre daha devam edecek. Özellikle yılbaşı tatilinin yaklaşıyor olması teknoloji devinin çalışmaları hızlandırmasına sebebiyet vermiş gibi.

Yeni iPhone reklamları hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir