Apple’dan Yeni Transfer

Recode internet sitesinde yer alan bir habere göre, Apple HP’de kıdemli başkan yardımcısı olarak uzun süredir çalışan John Solomon’u kadrosuna kattı. Cupertinolu mobil cihaz üreticisi tarafından yapılan teyit açıklamasında bu transfer doğrulandı fakat Solomon’un konumu ve hangi sıfatla çalışacağı hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

Recode yazarlarından Arik Hesseldahl tarafından yazılan makalede John Solomon’un “ileri teknoloji bütçeleri olan büyük şirket ve devlet kurumlarına yapılacak olan satışları arttırmak” için şirket bünyesine katıldığını, bunun yanı sıra Apple Watch’un uluslararası satışlarında rol oynayacağını belirtti.

Solomon hakkında ufak bir bilgi verecek olursak, kendisi 20 yılın üstünde çalışma hayatını HP’de geçirmiş olup, “Global Tüketici Baskı Ünitesi Genel Müdürü” unvanıyla çalışırken geçtiğimiz Aralık ayında ayrılmıştı. En büyük başarılarından bir tanesi ABD Hava Kuvvetleri’ne donanım sağlamaktaki başarısı olan Solomon’un buna benzer birçok başarılarının da bulunduğu biliniyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir