Apple’ın 9 Eylül tanıtım etkinliği nasıl izleyebilirsiniz?

Apple’ın merakla tüm yıl boyunca beklenen etkinliğine artık sadece 4 gün kaldı. Fakat birçok kişi Apple’ın etkileyici etkinliğini izlemek yerine özetlerini görmek istemez ve bizzat o etkileyici sahne şovuna heyecanıyla birlikte tanıklık etmek ister. Sizi bilmem fakat ben şimdiden 9 Eylül için heyecanlanmış durumdayım. Eğer siz de öyleyseniz hadi bu sefer Apple’ın etkinliğini hep beraber ve canlı olarak izleyelim ne dersiniz?

Apple 9 Eylül’de gerçekleştireceği etkinliği için web sitesi üzerinden Live yani canlı izleme sayfasını oluşturdu. Bu sayfanın içerisinde şimdilik geri sayım animasyonu var. Animasyon sayesinde zaman farkınız olsa bile tam olarak kaç gün kaç saat ve kaç dakika kaldığını görebilmeniz mümkün kılınmış. Animasyon görselinin hemen altında ise “Add to Calendar” yani ajandanıza veya takviminize bu bağlantıyı ekleme seçeneği getirilmiş.

kalan zaman

Maalesef bizzat orada olup Apple’ın etkinliğini izleme şerefine belki ulaşamayabiliriz fakat en azından buradan rahatlıkla Apple’ın etkinliğini canlı bir şekilde izleyebiliriz. Etkinlikte yeni iPhone 6 modelinin çıkışının yanı sıra bir de merakla beklenen iOS 8 sürümü gelecek ve muhtemelen artık son sürümünde yapılacak olan değişiklikleri de görme fırsatı tanınacak.

Tabii bir de iWatch sürprizi beklemiyoruz desek yalan olur fakat KGI analistinin raporlarına göre de iWatch için daha beklememiz gerekecek. Bu arada eğer aşağıda verdiğimiz bağlatın içerisinden Apple’ın etkinliğini başladığında canlı olarak izlemek istiyorsanız ve Windows platform kullanıyorsunuz bilgisayarınız da QuickTime 7’nin kurulu olması gerekiyor. Safari kullanıcılarının ise iOS 6 ve daha üstü sürümlere sahip olması gerekecek.

Etkinlik yayını sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir