Apple’ın tanıtım etkinliği tarihi belli oldu!

Apple’ın merakla beklenilen etkinliğinin en sonunda resmi tarihi belli oldu. Daha önce bazı internet dedikodularında iki farklı tarih ortaya atılmıştı. Bunlardan biri 9 diğeri ise 19 Eylül tarihini işaret ediyordu. Yine dedikoduların hakkını vermek gerekir ki tahminlerde haklı çıktılar. Bu nedenle 9 Eylül bizim için çok da büyük bir sürpriz olmasa gerek diye düşünüyoruz. Peki, gerçekleştirilecek olan etkinlikte neler olacak veya neler olabilir?

Gerçekleştirilecek olan etkinlikle elbette ilk merak konusu olan iPhone 6’nın ne zaman çıkış yapacağını öğrenmiş olacağız. Eğer internet fısıltılarının haklılık payı varsa muhtemelen iPhone bu sefer yalnızca 4.7″ versiyonu ile tanıtılacak. Tabii, bunun yanı sıra artık merakla beklediğimiz iWatch‘in de etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Özellikle LG’nin G Watch R modelini çıkartıyor olması ve Motorola’nın Moto 360 akıllı saati ile piyasaya giriyor olması Apple’a giyilebilir teknolojileri konusunda biraz acele ettirmiş olabilir.

Tabii diğer bir ihtimal de iWatch’in bu etkinlikde değil daha sonraki etkinlikte tanıtılması yönünde. Bu etkinlikten bir diğer beklentimiz de çift taraflı şarj olabilen USB’nin net bir şekilde tanıtılacak olması fakat bu konu hakkında da henüz net bir bilgi yok. Tabii, bu etkinlik sadece iPhone 6 meraklılarını ilgilendirmiyor aynı zamanda yeni jenerasyon cihaza sahip olan tüm herkesi ilgilendiriyor nitekim etkinlik sonrasında da artık iOS 8 cihazlarımız için kullanılabilir hale gelecek ve bambaşka bir iOS deneyimi ile hayatlarımızı devam ettiriyor olacağız.

apple-etkinlik

Apple’ın etkinlik duyurusu için yayınlamış olduğu görsel de son derece güzel düşünülmüş bir görsel. Görsel net tarih olan 9.9.2014 tarihini işaret ediyor ve bize “Wish we could say more.” yani “Daha fazlasını söylemek isterdik.” demek istiyor. Bakalım 9 Eylül de Apple bizlere neler söyleyecek 🙂 ?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir