Arka Planda İnternet Yiyen Uygulamaları Kapatma

Cihazınızla ilgilenirken arka planda sürekli olarak çalışan ve internet kotanızı yiyen uygulamaları kolayca kapatmak istemez misiniz? Bu sayede hem telefonunuz hızlanacak hem de gereksiz yere internet kotanızdan yemeyeceksiniz.

Akıllı cihazlarda arka planda boş yere çalışan uygulamalar gerçekten can sıkıyor. Bu uygulamalar cihazın hem bataryasını sömürüyor hem de internetin hemen bitmesine neden oluyor. Özellikle gün içerisinde mobil interneti kullanmak zorunda kalıyorsanız ay sonuna kadar internet paketinizi yetirmeniz imkansız bir hal alabiliyor. İşte tüm bu sorunların üstesinden tek bir uygulama gelebiliyor: NoRoot Firewall

Uygulama sayesinde arka planda boş yere çalışan uygulamaları istediğiniz gibi yönetebilirsiniz. Bu sayede hem cihazınızda batarya tasarrufu yapacak hem de kotanızdan durduk yere megabaytlar gitmeyecektir.

Uygulama sayesinde internete ihtiyaç duymayan oyunları da reklamsız bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Kotalı internet kullanıcıları için ideal olan NoRoot Firewall, Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Uygulamayı açtığınızda arka planda internet yiyen uygulamalarınızı görebilirsiniz. Bunları istediğiniz gibi izin vererek nasıl çalışmaları gerektiğini yönetebilirsiniz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir