Axuo çok yakında iOS 8 için çıkacak

Eğer uzun süredir iOS kullanan bir kullanıcıysanız muhtemelen Auxo Tweak’ini yakından tanıyorsunuz. Uygulamalarımızın arasında bize çok daha akıcı bir şekilde geçiş yapma olanağını sağlayan Auxo’yu bekleyenler için bugün Tweak’in yapımcısından hem iyi bir haber hem de bir teaser geldi. iOS 8 deneyiminizi üst seviyeye çıkartabilecek olan bu Tweak’i ayrıca geniş ekranlı iPhone modellerinde de kullanabilmek mümkün olacak. Çıkış yapan tweak iOS 8’in tüm sürümleri ile uyumlu olacak.

Tweak’in yapımcısı Vine üzerinde Tweak ile ilgili bir kısa video yayınladı. Video oldukça kısa fakat oldukça anlamkar. Yeni çıkış yapacak olan Tweak ile açık olan uygulamaların arasında geçiş yapmak hem çok daha zevkli olacak hem de çok daha hızlı. Tweak’in ücretli mi yoksa ücretsiz mi yayınlanacağına dair henüz bir detay yok. Fakat çıkış tarihi hakkında önemli bir detaya değinildi.

Auxo Tweak’ini iOS 8 cihazı içerisinde kullanmak isteyen kullanıcıların biraz daha beklemesi gerekecek. Yeni Tweak, yılbaşından önce Cydia içerisindeki yerini alacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir