AyeGear ile Seyahatlerde Çanta Taşımaya Son

Sizlere blogumuzdan böylesi bir ürünün tanıtımını yapacağım hiç aklıma gelmezdi ancak her şeyin bir ilki bir vesile ile olabiliyormuş. Ürün hayli ilginç bir ceket ve teknoloji meraklıları için özel üretilmiş olarak yeni satışa sunulmuş bir ürün. Ürünün tanıtımında Apple iDevice ürünleri öne çıkarılarak hazırlanmış olduğundan bizim de ilgi alanımız dahiline bu nedenle direk olarak giriş yaptı. Yazımızın devamında ürünün resmi ve özelliklerine ait tanıtım videosunu da izlediğinizde sizin de ilginizi çekebileceğini düşündük. Bir seyehate çıkacaksınız ve o asla ayrı kalamayacağınız elektronik ürünlerinizi de yanınızda götürmeniz lazım. Bu durumda yanınızda bir iPad, iPhone, iPod, macbook, fotoğraf makinesi, bunlara bağlanacak data kabloları, bozuk paralar ve belki de pasaport gibi tüm bu ürünleri ergonomik olarak taşıyabileceğiniz bir ceket.

İşte ürün saydığımız tüm bu cihazlarınızı koyabileceğiniz şekilde özel olarak üretilmiş, aşağıda “ceketteki cihaz dağılımları”  🙂 görülebilir.

Teknolojik Ceket

Bu ceket ile hem havanın olumsuz etkilerinden kendinizi koruyabileceğiniz gibi hem de 18 farklı cebi ile de cihazlarınızı yanınızda güvenle götürebilirsiniz. Kulaklıklar için bile geçeceği yerlerin düşünüldü bu ceket AyeGear isimli site üzerinden 59.99 GBP fiyatı (+ 10 GBP AirMail posta bedeli) ile üstelik Paypal üzerinden de satın alınabilir. Ürünün gönderilebilecek ülkeler arasında Türkiye seçeneğini de sunulmuş olduğunu belirtelim. Aşağıdaki video’da ceketin fonksiyonlarını da inceleme fırsatı bulmuş olacaksınız, ayrıntılı bilgi için www.ayegear.com bağlantısına bakabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir