Battery Status ile Bataryanızı Kontrol Edin

Battery Status, batarya durumunuz hakkında sizi bilgilendirmeye yarayan bir Cydia tweak’ı olarak Cydia’da yerini aldı. Battery Status, konuşan bir pop-up uyarıcıyla sizi uyaran bir tweak.

Battery Status ile batarya durumunuzu kontrol edin

0,99$’dan satılan bu tweak, ne kadar batarya ömrünüz kaldığını, %100 olmasına ne kadar süre kaldığını, tam dolu bataryanın size ne kadar yeteceğini bildiriyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek uygulamanın nasıl çalıştığını görebilirsiniz:

Battery Status kontrol panelinden, uyarıyı sözlü mü, yazılı mı yoksa her iki şekilde mi almak istediğinize dair seçenekler mevcut. Uygulamayı çalıştırmak için üç seçeneğiniz mevcut: Cihazınızı şarja takmak, şarjdan çıkarmak ve bir de activator hareketi.

Cydia’da ZodTTD % MacCiti reposunda, 0,99$ gibi bir fiyata alabileceğiniz bu uygulamanın yanında farklı batarya uyarı programları da mevcut. Bunları satın almak sizin batarya ömrüne ne kadar önem verdiğinize bağlı.

Peki, bu konuda sizin düşünceleriniz nedir? Sizce Battery Status batarya durumunuzu kontrol ve idare etmeye yardımcı olur mu?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir