Beş iPhone 6 Kullanıcısından Biri Apple Watch Almayı Düşünüyor

Yeni yapılan bir araştırmaya göre, beş iPhone 6 kullanıcısından biri bu sene içinde çıktığı vakit Apple Watch almayı planladığını belirtiyor. ZDNET tarafından yapılan haberde, Credit Suisse tarafından yapılan pazarlama araştırması anketinde, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanıcılarının “kesinlikle” Apple’ın yeni giyilebilir cihazını almayı düşündüklerini söylediler.

Bu %18’lik rakamın yanı sıra, anket yapılan kişilerin %11’inin “muhtemelen” Apple Watch alacaklarını söyledikleri, diğer %27’lik kısımdaki kullanıcıların ihtimaller dâhilinde olduğu ve “belki” alacaklarını söyledikleri belirtildi. Hayır kategorisine baktığımızda ise, kullanıcıların %27’sinin “muhtemelen” Apple Watch almayacaklarını, %18’lik kısmının da “kesinlikle” almayacaklarını söyledikleri belirtildi.

apple-watch

Şunu belirtmekte fayda var, bu anket küçük bir örnek olarak görünüyor keza sadece iPhone 6 kullanan küçük bir nüfusun üzerinde yapılan bir anket bu. Bu veriler bile Apple’ın yeni gelecek olan cihazını satmada çok fazla problem yaşamayacağını ilk iPad çıktığında gördüğümüz üzere öngörebiliyoruz.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Apple tarafından tanıtımı yapılan Apple Watch ürününün bu sene Mart ayı içerisinde piyasada yerini almasının düşünüldüğü ve 349 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağı belirtilmişti. iPhone 5 ve daha yeni cihazlarla uyumlu olarak çalışacak olan cihaz sayesinde uygulama aracılığıyla -ki bu uygulama iOS 8.2 Beta 4 sürümü ile gün yüzüne çıktı- iletişim kurmanız daha kolay hale gelecek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir