Beyaz Samsung Galaxy S 2 Satışta

Eğer bir iPhone kullanmayacak olsaydınız tercih edeceğiniz diğer marka ve ürünü ne olur diye sorulacak olsaydı çok büyük bir kesim bu soruya yanıt olarak Samsung Galaxy S 2 cevabı gerçekçi bir yanıt olurdu. Samsung Galaxy S 2 hem tasarımı hem de teknolojisi ile gerçek anlamda iPhone’a rakip en önemli cihaz olarak 10 milyonu aşan satış grafiği ile de bu tezi hayli güçlendiriyor. Samsung, Galaxy S 2 için geçtiğimiz aylarda bir adım daha atmış ve cihazın beyaz renkli modelini de satışa sunmuştu, şimdi o cihaz 8.49 mm inceliği, 116 gram ağırlığı ve 4.27 inç Amoled Plus ekranı ile bembeyaz olarak Türkiye’de de satışa sunuldu. Galaxy S 2’yi öne çıkaran ve alanında en iyi telefonlar içinde yer almasını sağlayan diğer özelliklerinden yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi sağlayan 8 megapiksel arka, ön yüzünde görüntülü görüşme olanağı sunan 2 megapiksel kamera bulunması da ürünü cazip hale getiren diğer ayrıntılar.

Beyaz Samsung Galaxy S2

Android işletim sistemi her geçen gün biraz daha kararlı hale geliyor olsa da, uygulama deposu hızla yeni uygulamalara merhaba diyor olsa da iOS ile kıyaslandığında daha çok yolunun olduğunu bizlere gösterse de Samsung Galaxy S 2’nin donanımsal ve fiziksel özellikleri bu eksileri de kapatıyor diyebiliriz. Türkiye’de beyaz renk seçeneği ile satışa sunulan Galaxy S II ile Türkiye’deki kullanıcılar, Google Android Market’in yanı sıra yerel olarak geliştirilen Samsung Fun Club ve Samsung eKitap uygulamaları ile favori filmlerini, dizilerini ve televizyon şovlarını izleyerek, dergi, kitap ve gazete koleksiyonlarını ekran üzerinden yönetebilecek.

iPhone 5’in lansmanının yapılması ile beraber Samsung’un Galaxy serisindeki bir sonraki adımı da şimdiden hayli merak konusu olsa da bu alanda Apple’ı ciddi anlamda zorlamaya devam edeceği aşikar.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir