Bilgisayardan iPhone Yedekleme Klasörü Değiştirme

PC’nizdeki iPhone yedeğiniz hangi klasöre kaydediliyor? Bu iPhone yedekleme dosyasını değiştirebiliyor muyuz? Sorularınıza cevap arıyoruz. Hernekadar Apple değiştirmeseniz, eskisi gibi kalsa herşey daha iyi olmazmı diye küçük bir uyarıda bulunuyor ama herkesin de kendine göre bir düzeni var kardeşim! diyenler için hangi adımları işliyoruz göz atalım. Oldukça kısa bir şekilde anlatıp çözüme kavuşturmek niyetindeyiz. Umarım anlaşılır ve kolay bir şekilde halledebilirsiniz.
Grup seksten fetiş sekse aradığınız herşey bayrampaşa escort web sitesinde.

iTunes’a giriş yaptığınızda iphone yedeklemenin yapıldığı yani fotoğraf, video vs yedeklerinizin bulunduğu klasörü değiştirmeniz mümkün.

iTunes > Düzen > Tercihler > ileri Düzey > Değiştir tıklayıp yeni dosya konumunuzu seçin.

Bu seçimi yapıp tamamladığınızda içe aktardığınız yeni iPhone yedeklerinizi bu konumda bulacaksınız. Önceki kayıtlarınız eski konumunda kalmaya devam edecektir. Bu da önemli bir nokta. Sonra eski İphone yedeklerim nerede bulamıyorum demeyin.

Eski yedekleme klasörüne tekrar dönüş yapmak içinse; iTunes > Düzen > Tercihler > İleri Düzey > Sıfırla tıklayıp eski uzantı üzerinde kayda devam edebilirsiniz.

Bu arada Bilgisayardan iPhone Yedekleri Nasıl Silinir? diye merak edenler yazımıza bakabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir