Bir Sonraki iPhone, iPhone 6S Değil 7 Olabilir

Eylül ayından bu yana hız kesmeyen bir şekilde iPhone 6S ile ilgili birçok dedikodu internet siteleri üzerinden yayınlanıyor. Bu gece ortaya çıkan yeni raporlar ile ise akla şu soru geldi; Ya, yeni beklediğimiz iPhone modeli iPhone 6S değil de iPhone 7 olursa? Neden mi böyle bir şey olsun? O halde yazımızı okumaya devam edin.

Apple, cihazları üzerinde özellikle iki senelik zaman aralıkları ile köklü değişikliklere gidiyor. Şuana kadar bu geleneğini sürerlilik ile devam ettiren Apple, bu sene için de aynı sürerliliği devam ettirecek gibi görünüyor. iPhone 6 modelinin geleceğini bildiğimiz zamanlarda hemen herkes bir fikir sahibi olabiliyordu. Çünkü gelecek olan iPhone 6 modeli hakkında tahminde bulunmak gerçekten düşünüldüğü kadar da zor değildi. Yeni iPhone modeli ile önümüzdeki yıl içerisinde tanıtılacak. KGI Securities‘in tanınan ismi Ming-Chi Kuo‘nun öne sürdüğü yeni bilgilerine göre ise iPhone 7 diğer modellere göre hem daha gizemli olacakv e çok daha fazla köklü yeniliği içerisinde barındıracak.  iPhone 6S mi? Unutun onu.

Kuo‘nun belirttiğine göre Apple, yeni iPhone modeli için gerçekten kullanıcılarını şaşırtacak yeni donanımsal ve yazılımsal özellikler üzerinde çalışıyor. Özellikle Force Touch teknolojisi de bunların başında yer alıyor. Kuo’nun verdiği bilgilere bakılacak olursa Apple önümüzdeki sene akıllı telefon pazarının kapısını yepyeni bir iPhone modeli ile açabilir.  Sizce de Apple modellerinin önündeki “S” ibaresinden artık gerçekten sıkılıyor ve değişiklik mi yapmak istiyor? Ya da iPhone 6S etiketi ile yeni bir cihazın karşımıza geleceğine ihtimal veriyor musunuz?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir