Bump artık bilgisayarınıza da dosya paylaşma şansı veriyor

Bump uygulamasını daha önceden de duymuşsunuzdur. Kısaca dosya paylaşımını harika yapan bir uygulama. Mobil cihazınızdan diğer cihazlara çok hızlı bir şekilde dosya, resim, video paylaşımı yapan bir uygulama. Hatta bu işlemi cihazı tuttuğunuz eli diğer cihaz sahibinin eline hafifçe vurarak dahi yapmanız mümkün. Bump,  App Store‘dan ücretsiz olarak yüklenebilir. Artık bu uygulama ile bilgisayarınızdan da dosya paylaşmanız mümkün hale geliyor.

Bump ile dosya paylaş

Bilgisayarınızdan dosya paylaşımına ve bu özellikleri kullanabilmeye başlamanız için senkronize etmelisiniz. Bunun için Bump internet sitesine http://bu.mp adresine girerek bilgisayarınızı senkronize yapabilirsiniz. Tabii ki sosyal ağ desteği öne çıkmış durumda. Eklenen rehberdeki kişilerin paylaşımı Facebook, Twitter, ve LinkedIn destekli olarakta yapılabiliyor.

Dosya ve video paylaşımı konusunda oldukça iyiler arasında olan Bump, güncellenen yeni özellikleri ile artık bu işlemlerin tümünü bilgisayarınızdaki tarayıcıdan da yapabilmenizi sağlıyor. Bump uygulaması ile iki akıllı cihazda yüklü olan Bump uygulamasını açıp paylaşmak istenilen dosyayı belirdikten sonra diğer cihazda da açık durumdaki Bump üzerinden veri transferini gerçekleştirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir