Büyük ekranlı iPhone için görsel sızdı: hem büyük ekran, hem çok ince

iPhone 5S ve 5C‘nin yankılarının biraz durulmasıyla birlikte, yeni nesil iPhone için de söylenti ve sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Yeni nesil iPhone için, yeni nesil iPad’in ismi Air söylentileri var. Yani iPhone 6, iPhone Air olarak karşımıza çıkabilir. Spekülasyon haberler de teknoloji severleri heyecanlandırmaya yetiyor.

Görüntüler yeni nesil iPhone için telaffuz ediliyor. Söylenti için konuşan kaynaklar; 9to5mac, weibo ve gforgames. Özellikle kalın yazdığım iki kaynak daha önceki sızıntılarda da büyük rol oynamıştı. Namı diğer iPhone Air‘e ait olduğu söylenen görüntülerde sadece iskelet yer alıyor. Bu fotoğrafın ışığında da söylenebilecek şeyler, geniş ekran ve ince tasarım. Cihazın yanlarındaki ovalliği göz önünde bulundurursak önceki iPhone tasarımlarının biraz daha geliştirilmiş hali olacak gibi görünüyor. Bence de tasarım anlamında henüz çok çok iyileştirme yapmak gerekmiyor. Hali hazırdaki tasarımların halen güçlü ve öncü olduğunu söylemek mümkün.

iPhone Air 6 iskelet sızıntı
mirc indir
mirc yukle
Cihaz sızıntı ve söylentileri ışığında benim ilk aklıma gelen iPad Air‘den esintilere sahip bir cihazla karşılaşacağız. Büyük ekran olması da şimdilerde çok daha satışı artıracaktır. Bu da iPhone’un ilk Phablet ürünü olabilir. Gelişmeleri sürekli duyuruyor olacağız. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir